reklam
reklam

Haydi hanımlar alış veriş çadırına

Eklenme Tarihi: 12 Nisan 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 134033


İSTANBUL-

Büyük şehirlerde artık alış veriş kültürü değişerek yeni zamana göre uyarlanıyor. Eskiden alış verişe çıkılacağı  zaman çocuğu olan aileler çocuklarını nereye, kime bırakayım diye düşünürlerdi. Tanıdıklara sorulur, nerede, hangi mağazalar da indirim. var?  diye. Şimdi ise aileler çocuklarıyla birlikte büyük  alış veriş merkezlerinin tercih ediyorlar. Çocuklar için özel olarak kurulan oyun parkurlarına çocuklarını bırakarak kendileri alış veriş yapabiliyor, hep birlikte yemeklerini yiyip sinemaya gidip güzel bir gün geçirip evlerine dönerken de alış verişlerini yapmış oluyorlar. Bazı meraklı  tüketiciler ise   ünlü markaların indirim günlerini takip edip nerede ne var? nerede indirim var? araştırıp buluyorlar. İstedikleri markaları istedikleri fiyata  alma fırsatı buluyorlar.
Ataşehir’de 40 gün indirimi başladı.
İstanbul-Atasehir migros AVM yanı ünlü markalardan oluşan outlet çadırı kurularak ayakkabıdan, çantaya, halıdan tencereye, gömlek pantolona, ünlü markaları yarı fiyatına indirimlerini bulabilirsiniz. 40 gün sürecek olan bu indirimlere  Ataşehir halkı ve civar ilçelerden yoğun ilgi gösteriyor. Ben de bu çadıra giderek neler var? fiyatlar nasıl? diye siz değerli okuyucularımız için bir araştırma yaptım. Marka temsilcileri ile konuşarak bilgi aldım. İndirim günlerine halkın büyük ilgisi olduğunu satışlardan çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam