reklam
reklam

SMG’den 23 Nisan’a özel anonslar

Eklenme Tarihi: 11 Nisan 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 148116


İSTANBUL-

Yayınları, geliştirdikleri yazılımla internet üzerinden değil depola-çal yöntemiyle gerçekleştiren SMG, bu şekilde yayın yapan tek şirket olup sektöründe lider konumda yer almaktadır. Müzik ile teknolojiyi birleştiren SMG, Türkiye’de ilk olarak dijital müzik yayını ileten şirkettir. Kapalı devrede yasal müzik yayınının lider şirketi SMG, çocuk giyim mağazaları, eğlence merkezleri ve oyuncak mağazaları gibi minik misafirlerin ziyaret ettiği çok sayıda lokasyon için özel çalışmalar gerçekleştiriyor. Çocuk müzikleriyle ün yapmış dünyaca ünlü plak şirketlerinin şarkılarından animasyon film soundtrack’lerine, çocukların çok sevdiği Latin ezgilerinden pop - rock tarzına uzanan geniş bir seçki sunan SMG Müzik Departmanı, bu yıl listelerin başına Oscar’lı şarkıları yerleştiriyor.

Geride bıraktığımız Şubat ayında sahiplerini bulan Oscar Ödülleri’ne aday olan filmlerin şarkılarını portföyünde bulunduran SMG, çocuklara birbirinden keyifli şarkılar dinletiyor. En İyi Animasyon Filmi ödülünü kazanan Zootopia’nın Shakira tarafından seslendirilen soundtrack’i Try Everything, cesur kaşif Moana’nın hikayesinin anlatıldığı filmin müzikleri, Justin Timbarlake’in sesiyle sadece Trolleri değil dinleyen herkesi dans ettiren Can’t Stop The Feeling ile çocukların olduğu her yer, mutluluk ve eğlenceyle doluyor.
SMG’den hizmet alan markalar, çocukların bayramını da en güzel mesajlarla kutluyor. SMG’nin profesyonel seslendirme sanatçılarından oluşan ekibi tarafından hazırlanan 23 Nisan anonsları, markaların istediği noktada, sıklıkta ve tarihte yayına alınıyor. Anonsun ardından, çocukların sevdiği şarkılar kaldığı yerden devam ediyor.

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam