reklam
reklam

Nefis tat ‘Nefis Demet’

Eklenme Tarihi: 5 Nisan 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 400538

İSTANBUL- Ailemize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza kısaca tüm sevdiklerimize özel günlerinde, onları çok sevdiğimizi anlatacak ve yıllar geçse de baktığında bizi anımsatacak bir hediye almayı planlarız çoğu zaman. Hediye seçeneklerimiz kimi zaman bir kitap, değerli bir takı, aksesuar, giyim eşyası, bazen de bir tatil seçeneği ya da klasik olarak en çok seçilen hediye olan çiçek buketleri olmaktadır. Önceleri hediye almayı düşündüğümüz kişi için bir çiçek demeti yada buketi almayı planladığımızda en yakın bir çiçekçinin yolu tutulurdu. Oraya varıldığında içerideki tüm çiçekler gözden geçirildikten sonra hediye almayı planladığımız kişi için en özeli olduğunu düşündüğümüz bir tanesi itina ile seçilirdi. Sonra sıra en heyecanlı kısmına gelirdi. Çiçek demetine  iliştirilecek notun en az çiçek kadar özel olması gerekirdi. Sevgimizi karşı tarafa anlatacak sevgi sözcüklerinin yazılı olduğu notu, çiçeğin bize en güzel gelen yerine itina ile yerleştirirdik. Bunlar sanırım bizim zamanımız dediğimiz 70’li ve de 80’li zamanlarda kaldı sanırım.  Bir tek dal kırmızı gülün manası ve değeri o kadar büyüktü ki itina ile bir kitap arasına koyup kuruturduk. Günler geçip gülümüz kuruduğunda o en özel anımızın ve sevgimizin anısı olarak saklanırdı. zaman zaman da sevdiğimize duyulan özlem ile bakıp, hasret giderilir, belki bir kaç göz yaşı ile uzakta olan sevgili yad edilirdi. 
Teknoloji, hayatımıza girmesi ile yaşantımızda bir çok şeyin yerini almaya ve kolaylaştırmaya başladı. Çiçekçilerden itina ile seçilen ve sevdiklerimize tüm kalbimizle  sevgimizi armağan ettiğimiz çiçeklerin yerini şimdilerde internetten çiçek sipariş edilebilen siteler aldı ne yazık ki. Ne yazık ki diyorum çünkü; netten sipariş edilen hiç bir çiçek demeti ve buketi özenle seçilen ve heyecanla verilen gerçek duyguları birebir karşı tarafa yansıtan çiçeklere benzemez. 80 kuşağı oluşumdan mı yoksa modern yapıma rağmen gelenekçi bir yanım olmasından mı bilinmez, ben hala sevdiklerime bir demet ya da tek bir dal bile olsa bir çiçeği, yine o eski heyecanımla ve hissettiğim duygularımla sunmak ya da almak isterim. 
Şimdilerde yeni nesil gençler bizden bir adım daha öndeler ve de internet alışverişini sıklıkla kullanıp hem kendi ihtiyaçları, hem de sevdiklerine hediye seçenekleri için on line alış veriş yapmaktadırlar. Hızlı bir yaşam temposu içinde belki haklı olarak yetişemedikleri alış verişlerine internet üzerinden daha kolay ve de kısa sürede ulaşmaktadırlar. Çeşitli alış veriş siteleri güvenilirliği ile yıllar içinde ön plana çıkmış ve haklı yerlerine oturmuşlardır. Gençlerin tercihi internetten çiçek sipariş eden sitelerin yanı sıra  çeşitli organizasyon siteleri de büyük bir yer tutmaktadır. Bu siteler; alış veriş için sitelerini ziyaret eden müşterilerinin tasarladığı en özel hediyeyi hazırlamak, değişik alternatifler sunmak ve de müşterilerinin keyifli, mutlu alış veriş yapmaları için sürekli yenilenmeleri ve özel fikirler üretmeleri gerekmektedir. 
Böylesine değişik bir site geçenlerde karşıma çıktı. Bu site; aynı çiçek buketi gibi  Portakal, çilek, kivi, ananas, üzüm ve elma gibi taze meyveler eşliğinde oluşturulan meyve demetleri hazırlayan ‘Nefis Demet’ sitesi. 
Nefis Demet, sevdiklerimiz için günlük olarak özenle hazırlanan meyve aranjmanları ile lezzeti ve sağlığı bir arada buluşturuyor. Birbirinden şık meyve aranjmanları ile oluşturulan meyve demetleri hem gözü hem de mideyi mutlu etmektedir. Yağ yakıcı ve metabolizmayı hızlandıran meyve aranjmanları, sağlıklı beslenenlerin tercihi oluyor.  Nefis Demet, meyve sepetleri hem kendiniz hem de tüm sevdikleriniz için öğünler arasında enerji depolamasını sağlayan şık ve şaşırtıcı bir hediye seçeneği. Ayrıca yoğun tempolu iş hayatında sağlıklı ara öğün olarak güzel bir yer tutmaktadır. 
Sizler de değişik bir hediye alternatifi arıyorsanız ‘Nefis Demet’ sitesini ziyaret edebilir ve özel tasarımlarınız için fikirler edinebilirsiniz.  

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam