reklam
reklam

FETÖ/PDY bağlantılı özel okula operasyon

Eklenme Tarihi: 4 Nisan 2017, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 143231

ANKARA

Mali Şube ekiplerince Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı özel bir okula düzenlenen operasyonda, haklarında gözaltı kararı verilen 41 kişiden çoğunluğu öğretmen 19'u gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgüt ile bağlantılı özel bir okulun çalışanlarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Operasyonda haklarında gözaltı kararı verilen 41 şüpheliden çoğunluğu öğretmen 19'u gözaltına alındı.

Söz konusu eğitim kurumunun kurulduğu tarihten itibaren 3 kere isim değiştirdiği ve bir dönem de "ATA" ismini kullanarak faaliyetini sürdürdüğü belirtilirken, eski sahipleri ile bazı okul görevlilerinin örgütün haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları tespit edildi.

Şüpheliler Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirilirken, operasyonun devam ettiği, diğer şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam