reklam
reklam

Bambam Games ilk mobil oyunu Action Zombie Run’la mobil pazarına girdi

Eklenme Tarihi: 4 Nisan 2017, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 135901

İSTANBUL- Türkiye’de her gecen gün gelişen mobil oyun sektörü yeni bir oyuncunun iddialı bir oyunu ile renkleniyor. Bambam Games tarafından geliştirilen ve  “Bir Türk Yapımı”   olan Action Zombie Run; yayılan bir virüs sonrası insanların  zombiye dönüşerek dünyayı kuşatmaya başlatması sonucu sağ kalanların ise hayatta kalma mücadelesini ele alıyor. Google Play Store ve Apple Store’dan  da indirilebilen; Action Zombie Run’un Youtube kanalı da hizmete girdi. Oyunla ilgili olarak Bambam Games’den Yiğithan Kadıoğlu ile röpörtaj yaptık . Maltepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  Yazılım Mühendisliği Bölümü Mezunu olan  Yiğithan Kadıoğlu Son-An Gazetesine  Action Zombie Run’la ilgili bilgiler verdi.

Yiğithan Kadıoğlu: Türkiye'de ki oyun yazılım sektöründe ilerlemesine ön ayak olmak için ve adımızı duyurmak için yola çıktık.
Öncelikle; Son- An Gazetesinin  çok değerli okuyucularına  en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı gönderiyor; Son- An Gazetesine basın yaşamında başarılar  diliyorum. Mobil oyunlar dünyasında hızla yayılırken ülkemizi temsil etmek adına bu büyük dev pazara girmeye karar verdik ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek adına , Türkiye'de ki oyun yazılım sektöründe ilerlemesine ön ayak olmak için ve adımızı duyurmak için yola çıktık. Bambam Games olarak ilk oyunumuz olan Action Zombie Run ile start verdik. Oyunun hikayesinde yayılan bir virüs ile insanlar zombiye dönüşerek dünyayı kuşatmaya başlamışlardır. Sağ kalan insanlar ise hayatta kalma mücadelesi vermektedirler. Zombilerden kaçarak ve onları etkisiz hale getirerek hayatta kalmaya çalışmaktadırlar. Bu oyun uzun bir test sürecinin ardından şuanda marketlerde yer alıyor ve tamamen bir Türk Yapımı. Türklerin de kaliteli mobil oyunlar çıkartabilmesine ön ayak olacağına inanıyorum Action Zombie Run’un.
Action Zombie Run’un Google Play, App Store Linkleri Ve Youtube Kanalı
Oyun Google Play Link’i Olan:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BambamGamesUrun1.ActionZombieRun&hl=tr
Ve App Store Linki olan:
https://itunes.apple.com/tr/app/action-zombie-run/id1220022214?mt=8 
Sayfalarından ve  Youtube Kanalında (https://www.youtube.com/channel/UCh5T74vxdxvw68eyeHG4N-A  ) olan oyun videoları ile de hem  Google Play, App Store üzerinden  Action Zombie Run’u indirilebiliyor;  hem de oyunu da tanıyabiliyorsunuz.  

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam