reklam
reklam

Şaban Genç güven tazeledi

Eklenme Tarihi: 31 Mart 2017, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 230661


S.S. Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aynı zamanda Kooperatif Başkanı  da olan Şaban Genç’in açılış konuşmasıyla başladı.
Tüm katılımcılara ‘hoş geldiniz’ diyen Genç, “Bugün burada Küçükyalı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin genel kurulunu yapmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını yüce Allah’tan diler, hepinizi yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarım adına saygı, sevgi, muhabbetle selamlarım.” şeklinde konuştu. 
Daha sonra ise divan heyetinin seçimine geçildi. Verilen önergeyle Divan Başkanlığına Mehmet Yıldız, Divan Başkan vekilliğine S.S. Pendik, Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet, katipliklere ise Keşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Sezayi Kantarcı, Saymanerliğe  Ali Orhan, Katip Üyeliğe Mahmut Yılmaz seçildi.
Divan Başkanı Mehmet Yıldız, alınacak kararların ülke ile bölge esnaf ve sanatkarlarına hayırlı olmasını diledi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından Denetim Kurulu üyesi , Yönetim ve Denetim kurulu raporu, bilanço ve gelir gider tablolarını okudu. Denetim kurulu raporunu da okumasının ardından oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucunda okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi. Genel Kurula S.S. Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Hulisi Ergin, S.S Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel, Kartal Kadın ve Erkek Berberler Odası başkanı Adem Etirli, AK Parti Maltepe Tanıtım Medya Başkanı Arif Ağdaş, S.S. Üsküdar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Terlan Kaya, S.S. Bakırköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Vezir Başokur, S.S. Kocasinan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeki Bakun, İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar, İstanbul Anadolu Yakası Pazarcılar Odası Bşk. Vekili Zeynel Abidin, Maltepe İlçe Spor Müdürü Şahin Ayrım,  Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile Kooperatif Üyeleri katıldılar. Konuşmaların ardından toplantı sona ererken, katılımcılara ikramda bulunuldu.

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam