reklam
reklam

Laleper Aytek fotoğraflarıyla Fransız Kültür Merkezi’nde

Eklenme Tarihi: 23 Mart 2017, Perşembe - 09:00   Okunma Sayısı: 125368

İSTANBUL- Aslı Erdoğan’ın metinleriyle , Laleper Aytek’in  fotoğraflarından oluşan sergiyi bir uyumluluk, söz fotoğraf birlikteliğinin iç içeliği arayışıyla izlerseniz, bir hayal kırıklığı sizi bekliyor demektir.
Belki de yaratılmak istenen etki de budur. Sergide birlikte sunulmalarına rağmen yan yana gelen fotoğrafların ve metinlerin ayrı ayrı kendi iç dünyaları var. Dışavurumları ise çok  farklıdır. 
Uyumluluk, söz bütünlüğü arayışlarını sonlandırınca her metnin ve fotoğrafın dünyasında ayrı ayrı dolaşmaya başlıyorsunuz haliyle.
Fotoğraflar ve metinler sizi düş gücünüzün, çıkacağınız düşünsel yolculuğunuzun, algı zenginliğinizin, kah anda kah zamanda dolaşmalarınızın, gizi çözme uğraşınızın, akıl karışıklığınızın, özgürleştikçe tadına varacağınız arayışlarınızın, parçalanmışlığınızın, karanlığın ve aydınlığın bin bir tonunda dolaşmalarınızın sınırlarında gezdiriyor.
Olmadı mı?
Pes etmeyin lütfen. Yeniden ve yeniden deneyin ve bu gezintinin tadına varmaya çalışın derim.
Laleper Aytek Fotoğraf Sergisi 12 Nisan Günü’ne Kadar Fransız Kültür Merkezi’nde sergilenecek .Sergiyi gezmek  için ise Fransız Kültür Merkezi’nin http://www.ifturquie.org/ adresinde verilen kayıt forumunu doldurmanız gerekiyor. 

 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam