reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

Yazar Nursel Eroğlu’nun anlamlı kitabı ödüllendirildi

Eklenme Tarihi: 4 Aralık 2022, Pazar - 10:18   Okunma Sayısı: 385761
Nursel Eroğlu, sosyal sorumluluk projesi romanı ile ödüle layık görüldü! Nursel Eroğlu’nun bu kitabının haberini 2021 yılının Nisan ayında yazar dostumuz Nursel Eroğlu ile yaptığımız röportaj sırasında öğrenmiş ve röportajımızda yer vermiştik. Ünlü yazar Nursel Eroğlu, 6 Aralık 2022 Salı saat 15:00’de TÜYAP’da imza gününde okurlarıyla buluşacak

Nursel Eroğlu, kitabını anlatırken; “Pandemi döneminde öğrendiklerimi ve tecrübelerimi hikayeleştirerek ‘KOŞULSUZ ŞARTSIZ KİM SEVER BENİ?’ isimli bir psikolojik roman yazdım. Bu kitap tamamen sosyal sorumluluk projesidir. Hiçbir kazanç gözetmeden yazılmıştır. Bu nedenle ben size kendi yolculuğumu anlatmayacağım ama hikayemin baş kahramanı size kendini “Bulma ve Tanıma Yolculuğunu” kendi dilinden anlatmaya çalışacak.” diyerek açıklamıştı.

Ünlü program yapımcısı ve sunucu Nursel Eroğlu’nun yazdığı kitap “Koşulsuz Şartsız Kim Sever Beni?”, Nükhet Duru’dan Kubat’a, Selma Güneri’den Salih Güney’e kadar çok sayıda ünlü isim tarafından desteklendi ve önerildi. Elde edeceği tüm geliri Beylikdüzü Kimsesiz Yetim Çocuklar Kurumu’na bağışlayan Eroğlu, ödüle layık görüldü ve ödülünü Hababam Sınıfı'nın efsane oyuncularından Teoman Ayık'ın elinden aldı.

ÜNLÜLER KİTAP İÇİN EL ELE VERDİ

Ayrıca Nüket Duru, Kubat, Bahar Öztan, Selma Güneri, Salih Güney, Özlem Savaş, Ufuk Kaplan, Nilüfer Aydan, Sinan Bengier ve Gülsen Tuncer Ayça gibi ünlü isimlerin destekleriyle, Nursel Eroğlu’nun yazdığı romana bir tanıtım filmi çekildi.

OKULLARDA ÜCRETSİZ DAĞITILACAK!

Beş yılda hazırlanan ve 7’den 70 herkesin okuyacağı bir dille anlatılan bu kitap, hayat amacımızı ve değerlerimizi sorgulatacak bir rehber niteliğinde. Kitabın bir sponsorla veya Milli Eğitim Bakanlığı aracılığı ile tüm okullarda ücretsiz dağıtılması planlanıyor. Şu an bazı sponsorlar sayesinde yurt dışında Türk çocuklarına dağıtılmaya başlandı.

Nursel Eroğlu bu güne kadar bir çok sosyal sorumluluk projeleri ile sıkça adını duyduğumuz başarılı bir yapımcı Bu kitabın amacına ulaşması için gerek duyarlı sponsorlar aracılığı gerekse Milli egitim bakanlığı tarafından tüm okulara özellikle kırsal kesimde yaşayan çocuklara ücretsiz dağıtılmasını amaçlanıyor

Ünlü yazar Nursel Eroğlu, 6 Aralık 2022 Salı günü saat 15:00’de TÜYAP’da imza gününde okurları ile buluşacak.

Tanıtım yazısında kitap şöyle anlatılıyor;: Koşulsuz Şartsız Kim Sever Beni? Kendini merak edip aramaya çıkan Kader, evrensel bir gücün varlığına inanarak tevekkül eder. Aynı zamanda birçok fiziksel ve ruhsal yolculuğun da yolcusudur… Bu kendini tanıma yolculuğunda deneyimlediklerini, keşfettiklerini, yanılgılarını, kendini ararken bulduğu büyülü aynasının sırrını ve ayrıca kötülüğün baş karakteri olan Cadı Kraliçe’nin bitmek bilmeyen eziyetlerini, kısacası tekamül yolculuğunu kendi dilinden anlattığı bu kitap, eminim ki kendini bulmak isteyen birçok yolcunun yoluna, bir nebzede de olsa ışık tutacak...

Biz farkında olmasak da sistem tamda böyle işlemiyor mu? Birileri diğerinin hayatına, bilerek ya da bilmeyerek, bir şekilde dokunuyor. O halde bu demek oluyor ki, aslında hepimizin kaderi, görünmez güçlü bir iple, birbirine derinden bağlı… Peki, sizce tüm bunlar tesadüfen mi oluyor? Yoksa tekamül yolumuzda deneyimlememiz gereken her ne varsa, türlü şekillerde önümüze mi konuluyor?

Yani Yaradan’ın yarattığında herhangi bir kusur, herhangi bir uyumsuzluk görebilir misin? Tabii ki göremezsin; çünkü kainattaki her şey kutsal bir güç tarafından, denge içinde, durmaksızın ve kusursuzca işler. Bil ki bu hayatta hiçbir şey, hiçbir olay boşuna yaşanmaz. Yaşadığımız her anın içinde mutlaka, “Ya bir imtihan ya bir mükafat ya da bir ceza sistemi var.” Eğer biz, bu sistemin işleyişini tam olarak idrak edebilirsek, işte o zaman kendimizi ve Yaratıcıyı daha iyi tanır, gelen evrensel mesajları daha doğru bir şekilde okuruz.

Kim bilir belki de, bu sayede içimizdeki sırrı çözer, büyük bir güce sahip oluruz… Bu hayatta hiçbir şey tesadüfen yaşanmıyor ise, her şey bir sebep sonuç ilişkisi içinde ve muhteşem bir plan dahilinde kusursuzca işliyor ise, o zaman söyler misin, bu kitap senin karşına şu an, tam olarak hangi nedenden dolayı çıkmış olabilir? Ve kim bilir bu karşılaşma, senin için nelere sebep olacak?

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam