reklam
reklam

Eyüpsultan'da devrilen otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti

Eklenme Tarihi: 29 Kasım 2022, Salı - 10:33   Okunma Sayısı: 52463

İstanbul Eyüpsultan'da yol kenarındaki ağaçlık alana devrilip yanan otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

O.K. idaresindeki 34 EJA 510 plakalı otomobil, Mimarsinan mahallesi Selanik Bulvarı'nda seyir halindeyken yol kenarında bulunan ağaca çarptıktan sonra yaklaşık 5 metre derinlikteki ağaçlık alana devrildi ve yanmaya başladı.

Kazayı görenler, yanan otomobile yangın tüpleriyle müdahale etti ve 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobilde çıkan yangını söndürürken, sağlık ekipleri de araçta bulunanlara müdahalede bulundu ancak araç sürücüsü O.K. ve beraberindeki T.U'nun hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından ise kazada hayatını kaybeden kişilerin cesetleri Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Kazada yaşamını yitiren O.K'nin Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube kadrosunda görevli polis olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam