reklam
reklam

SİYAD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu üyesi olan Oktay Zonturoglu, zirveyi çok sevdi

Eklenme Tarihi: 15 Mart 2017, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 160531

İSTANBUL- Daha önceleri bir çok zirve de SİYAD bayrağını dalgalandıran, Sinopluları en güzel şekilde temsil eden Oktay Zonturoglu'nun Erciyes Dağları’nın zirvesinden tüm hemşerilerine selâm gönderen Zonturoglu, ' SİYAD derneklerin baba ocağıdır, bizleri aynı çatı altında toplayan en büyük kurumdur. Siyasetin  kapı dışarıda kaldığı, içeride yalnızca Sinop ve Sinopluların dertleri, sorunları konuşulan, gençler için projeler yapılan gerçek bir STK’nın, dün izleyicisi, bugün ise yöneticisiyim. Yönetim kurulunda olmaktan dolayı son derece gururluyum. SİYAD İstanbul Şubemizde, şube başkanımız Cengiz Demirel önderliğinde, genç arkadaşlarımız için çok güzel planlar projeler geliştiriyoruz. Orta vadede güzel işlere imza atacağız ' diyerek gençlere güzel haberler verdi.

Oktay Zonturoğlu; İç Anadolu’nun 3916 rakımlı en yüksek zirvesi olan Kayseri Erciyes zirvesine tırmanışlarını ve o geceyi şöyle dile getirdi. 

‘’Cumartesi gecesi yoğun bir kar fırtınasının ardından çadırlarımızın polleri adeta kırılma noktasına geldi, o gece gerek SİYAD’ımızın bayrağını dalgalandırma heyecanı olsun gerekse zirve heyecanı neredeyse hiç uyumadım. Yaklaşık kulüp olarak 20 kişilik bir ekiptik  gece  saat 3’de başlayıp yaklaşık  9 saat süren,  zirveye çıkabilecek 3 rotadan biri olan Şeytan Boğazı rotasını kullanarak  tırmanışımıza devam ettik. Zirveye yaklaştıkça artan heyecanla paralel olarak yorgunluk, yüksek irtifadan kaynaklanan baş ağrısı ve mide bulantısını, SİYAD’ımızın bayrağını zirveye dikme arzusu ile bastırdım. Son 10 metrede ise artık vücudum tamamen bitmişti ki, kafamı  kaldırdığımda gördüğüm  şanlı Türk Bayrağı, birden bire bende enerji patlamasına yol açtı ve zirveyi tamamladım. Son 30 metresini dik bir rakımda tırmandığımız  Erciyes zirvesinine 05.03.2017 Pazar günü saat 12:00’de 20 kişilik ekipten sadece 6 kişi çıkabildik

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam