reklam
reklam

Vatan Severler Partisi Mamak ilçe başkanı Serdar Kırar oldu

Eklenme Tarihi: 20 Eylül 2022, Salı - 10:55   Okunma Sayısı: 91019
Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser Mamak ilçe Başkanı olarak seçilen Serdar Kırar ve teşkilatını tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Vatan Severler Partisi 2.ci Ankara Mamak ilçe kongresini Ankara il Başkanı Adem Kılınçer'in ev sahipliğinde gerçekleştidi.

Kongrede Divan Başkanlığını Eyyüp Özbek üstlenirken, yardımcılıklarını Kenan Durkaya ve İsmail Uzun yaptı.

Kürsüye gelerek kongrede ilk sözü alan Mamak ilçe Başkanı Serdar Kırar şunları söyledi; Vatan Severler Partili Dava Arkadaşlarım. Bizi bu kutlu günümüzde yalnız bırakmayan  çok  kıymetli  hemşerilerim ve Türkiyenin farklı illerinden gelip bugün bizlere bereber olan değerli konuklarımız  ve ulusal ve yerel Basınımızın değerli mesupları ekran başında ve sosyal  medya hesaplarımızdan bizleri takip eden tüm vatandaşlarımız hepiniz en içten duygularımla selamlıyorum. İlçe teşkilatımızın 2ci olağan kongresine hoşgeldiniz sefalar getirdiğiniz. Sözlerimin başında ilçe teşkilatımız'da görev alan  ve  görev alarak tüm yol arkadaşlarımı kutluyorum. Kendilerine çalışmalarında üstün başarılar diliyorum. Değerli dava arkadaşlarım Vatan Severler Partisi olarak 'Türkiyenin dört bir yanında çok hızlı bir şekilde teşkilatlanıyoruz ve bu güzel kadroyla beraber çok iyi sonuçlar  alacağımıza ben gönülden inanıyorum ve Şimdiden hem Mamak ilçe teşkilatımızın hayırlı olmasını diliyorum.

Ülkemize Vatan Severler Partisi ‘in kuruluşunu 2021 Şubat Ayında müjdeledik. Çünkü Türkiye'nin yepyeni bir vizyona ihtiyacı vardır. Her alanda doğru analizlere, iyi çalışılmış planlara, pogramlara ihtiyaç vardır.

Vatan Severler Partisi olarak tarihsel bir sorumluluk üstelendik.

Halkımızın refahını yükseltme ve Türkiyemizi özgürlükler ülkesi yapma hedefiyle yola koyulduk ve bu sorumluluğu taşımak büyük bir gurur kaynağıdır. Bu sorumluluğu bana layık gören Genel Başkanımız Yılmaz Gülümser ve Ankara il Başkanımız Adem Kılınçer ve teşekkürlerimi sunar. Rabbim  hepimizin yar ve  yardımcısı olsun derken kongremizin Vatana millete ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim. Tüm Dava Arkadaşlarıma ve Halkımıza saygı sevgi ve selamlarımı şükranlarımı iletiyorum.

 

Vatan Severler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser ise kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi.

“Ankara ili Mamak ilçe Kongresini yapmış olmaktan gururlanıyoruz Vatan Severler Partisi Mamak ilçe Başkanı olarak Serdar Kırar seçilmiştir.  Mamak ilçe Başkanımızı ve teşkilatını tebrikler ediyorum. Başarılarının artarak devamını diliyorum.”

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam