reklam
reklam

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Onur Ödülleri" törenle verildi

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2022, Cuma - 22:15   Okunma Sayısı: 63694
Adana'da bu yıl 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nde "Onur Ödülleri" oyuncular Müjdat Gezen ve Hale Soygazi'ye verildi.
Adana

Bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninin sunuculuğunu Meltem Cumbul yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar törende yaptığı konuşmada, Adana Altın Koza Film Festivali'nin bir marka olduğunu söyledi.

Adana'nın bir sinema, sanat ve kültür kenti olduğunu ifade eden Karalar, "Altın Koza'yı Altın Koza yapan siz sanatçılarsınız. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Adana sinema endüstrisine ciddi katkılar koymuştur. Adana hem sinemasever hem de seçicidir. Seçtiği film Türkiye'de iş yapar. İnşallah Adana'yı sinema kenti yapacağız. Bir dahaki UNESCO başvurumuz sinema kenti olma doğrultusunda olacak. Adana sinemaya, sanatçılara, tüm sanata en üst düzeyde katkı vermeye devam edecektir." diye konuştu.

Törene gözünden ameliyat olması nedeniyle katılamayan oyuncu Müjdat Gezen adına ödülünü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Menderes Samancılar aldı. Ödülü müzisyen Cahit Berkay takdim etti.

Hale Soygazi de ödülünü oyuncu Halil Ergün'ün elinden aldı.

Törenin ardından Fahir Atakoğlu ile Sena Şener konser verdi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam