reklam
reklam

Potada derbinin galibi Fenerbahçe

Eklenme Tarihi: 12 Mart 2017, Pazar - 21:00   Okunma Sayısı: 139104

İSTANBUL

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasındaki derbi karşılaşmasındaGalatasaray Odeabank ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken, gülen taraf konuk ekip oldu.

Galatasaray Odeabank, taraftarının büyük desteği altında oynadığı karşılaşmanın önemli bölümünü üstün götürürken, son çeyrekte etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe, müsabakadan 79-75 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde 50-35'lik skorla farkı 15 sayıya kadar çıkaran sarı-kırmızılılar, ardından Fenerbahçe'nin son çeyrekte 57-56 öne geçmesini önleyemedi. Son bölümde oyunu kontrolü altında tutan Fenerbahçe, maçı kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Fenerbahçe ligde 19. galibiyetine ulaşırken, Galatasaray Odeabank ise 9. yenilgisini yaşadı.

Ergin Ataman'a tepki ve destek

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi ve desteğiyle karşılaştı.

Maçın bitmesinin ardından bazı taraftarlar, "Ataman istifa" tezahüratları yaparlarken, bu esnada tribünlerden Ataman'a destek geldi. İstifa tezahüratlarının yapıldığı anda diğer taraftarlar ıslıklarla karşılık verdi.

Obradovic'in 200. galibiyeti

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Odeabank önünde alınan sonuçla Fenerbahçe kariyerinde 200. galibiyete ulaştı.

Sarı-lacivertlilere 2013 yılında gelen Sırp başantrenör, takımıyla 267. resmi maçına, Galatasaray Odeabank karşısına çıktı. Fenerbahçe'nin sarı-kırmızılı ekibi mağlup etmesiyle Obradovic, takımının başında galibiyet sayısında 2. kez dalya sevinci yaşadı.

Fenerbahçe ile 4. sezonunu geçiren tecrübeli başantrenör, bu galibiyetle birlikte sarı-lacivertli takımın başında, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 111, THY Avrupa Ligi'nde 75, Türkiye Kupası'nda 12 ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda da 2 olmak üzere toplamda 200. kez galibiyet sevinci yaşamış oldu.

Derbilerde Fenerbahçe'nin firesi yok

Fenerbahçe, bu sezon futbol, basketbol ve voleybol branşlarında Galatasaray'a karşı çıktığı 10. derbiyi de galibiyetle tamamladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam