reklam
reklam

Geleneksel Büyük Erzurum Şöleni 2017

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 155859


İSTANBUL- Maltepe Erzurumlular Vakfı tarafından düzenlenen Geleneksel Büyük Erzurum Şöleni Bostancı Gösteri Merkezinde 12 Mart saat 16:00’da Ada Vapuru Şakir ile Afrikalı Ali’nin sunumuyla gerçekleşecek. Törende İbrahim Erkal, Zara, Sevcan Orhan, Hacı Ali Konuk, Adavapuru Şakir, Afrikalı Ali, Lütfü Ortakale ve korosu sahne alacak. Geleneksel Büyük Erzurum Şöleni, Kardelen TV’den canlı yayınlanacak. Maltepe Erzurumlular Vakfı Başkanı Süha Dengizek, gazetemize  Geleneksel Büyük Erzurum Şöleni ilgili olarak bir açıklama yaptı ve herkesi davet etti.
Öncelikle Son- An Gazetesi çalışanlarına ve tüm okuyucularımıza  en içten selamlarımızı ve saygılarımızı sunarım.
Ben bir dörtlükle açıklamama başlıyorum. 

“Vatan vatan diyerek, erdik te Dadaş olduk,
Şehit yatan diyerek, sorduk ta Dadaş olduk.
Tarih boyu düşmana, asla boyun eğmedik,
Allah Allah diye cepheye vardık da Dadaş olduk.”
Kıymetli Son- An Gazetesi  okuyucuları: 12 Mart 1918 günü Serhat Şehrimiz, Gözbebeğimiz Dadaşlar diyarı Erzurum'umuzun esaretten hürriyete, ölümden hayata karanlıktan aydınlığa kavuştuğu gündür.
Bu anlamlı ve önemli günde 12 Mart 2017 tarihinde Saat 16:00'da Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapacağımız şölene, tüm hemşerilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyorum. İbrahim Erkal, Zara, Sevcan Orhan, Hacı Ali Konuk, Ada Vapuru Şakir, Afrikalı Ali, Lütfü Ortakale ve korosu sahne alacak. İbrahim Erkal yeni albümü olan “Ömrüm” den de parçalar okuyacak. Yine Ada Vapuru Şakir de yakın dönemde yayınladığı şiir albümünden şiirlerini  okuyacak. 

Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam