reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

Yeraltı otoparkı inşası ve meydan düzenlemesi yaptırılacak

Eklenme Tarihi: 4 Ağustos 2022, Perşembe - 09:25   Okunma Sayısı: 66230
Büyükçekmece Belediyesi yeraltı otoparkı inşası ve meydan düzenlemesi yaptıracak

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, ilçe sınırlarında yer alan, Belediye mülkiyetinde olup, imar planlarında Tören Alanı olarak ayrılmış ve Cumhuriyet Meydanı olarak kullanılan; Fatih Mahallesi, 536 ada 3 parsel sayılı 5.392,25 m2 yüzölçümlü taşınmaz üzerine, Yüklenici tarafından (Mevcut Meydanın Proje Mükellefinden izin alınmak kaydıyla) “Yer Altı Otoparkı İnşa Edilmesi ve Ardından Aslına Sadık Kalınarak Meydan Düzenlemesi Yapılması” işi ile “Tören Alanı Peyzaj Projesi” işlerinin tamamlanması ve aynı zamanda intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle uzun süreli intifa hakkı tesis edilerek işletilmesi ve süre sonunda tam ve eksiksiz olarak İdareye teslim edilmesi işini, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine göre "Kapalı Teklif Usulü" ile ihale edecek.

İhale Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Fatih Mahallesi, Şehremini Sokak, No:1 Büyükçekmece/İstanbul adresindeki Büyükçekmece Belediyesi Hizmet Binası C Blok 2. Kat Encümen Salonu, Büyükçekmece/İSTANBUL. adresinde 16.08.2022 günü saat 10:00’da yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam