reklam
reklam

Mamut Performans Sanatçılarını Bekliyor

Eklenme Tarihi: 6 Mart 2017, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 146134

Akkök Holding sponsorluğunda 5.si gerçekleşecek Mamut Art Project, genç sanatçıların keşif alanı olmaya devam ediyor. 13–16 Nisan 2017 tarihleri arasında Küçük Çiftlik Park’ta düzenlenecek fuarda, bu yıl video, heykel, fotoğraf, yerleştirme, gif, new media, kinetik ve ses gibi farklı tekniklerden 150’den fazla iş ilk kez sanatseverlerle buluşacak.
Mamut’un bu yılki yeniliklerinden biri de Mamut Performans olacak. Seyhan Musaoğlu ve Simge Burhanoğlu’nun küratörlüğünde hazırlanacak program, “Nasılsın?” sorusunun peşine düşecek ve basit ve günlük olarak kullandığımız bu sıradan sorunun altındakileri performans sanatıyla inceleyecek. Mamut Performans, Tüm performans sanatçılarına açık olacak.
Ulaşılabilir sanat alternatifi olarak yola çıkan ve her yıl yeni sanatçıların üretimleriyle gelişen Mamut Art Project, seçilen sanatçılara kendi idareleri ile yürütebilecekleri disiplinlerarası bir paylaşım ve sergileme imkanı sağlıyor. 
Ayrıntılı bilgi için:  mamutartproject.com internet sayfasına  veya sosyal medyada Mamut Art Project’in  adresleri olan facebook.com/MamutArtProject twitter.com/mamutartproject ve instagram.com/mamutartproject sayfalarını ziyaret edebiliyorsunuz. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam