reklam
reklam

FETÖ üyeleri bağ evinde toplantı yaparken yakalandı

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 113121

KAYSERİ

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, tutuklu örgüt üyelerinin ailelerine maddi yardım amaçlı bağ evinde bir araya gelen 12 kişi, toplantı halindeyken yakalandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması çerçevesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, örgütün il yapılanmasında görev alan bazı kişilerin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bağ evlerinde gizlice sohbet ve himmet toplantıları düzenlemeye devam ettikleri, özellikle cezaevinde bulunan örgüt mensuplarının ailelerine maddi destekte bulunmak adına yardım topladıklarını tespit etti.

Bu kapsamda düzenlenen operasyonda, "oturma imamları" Hanifi Y. ve Muaz B. ile kentte esnaf olan Mehmet A, Altan A, Hacı Ali D, Mahmut A, Mustafa A, Selçul A, Fuat G, İbrahim Ş, İhsan Y. ve Ali K, bağ evinde toplantı halindeyken yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen 12 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam

Warning: imagecolorallocatealpha(): Alpha component is out of range in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/yonetim/_efsaneweb/sistem-dosyalari/class.imagecrop.php on line 33
reklam

Warning: imagecolorallocatealpha(): Alpha component is out of range in /var/www/vhosts/sonangazetesi.com/httpdocs/yonetim/_efsaneweb/sistem-dosyalari/class.imagecrop.php on line 33