reklam
reklam

Şehitlerimize vefa borcu

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2017, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 215982

Üsküdar’ın bahara hazırlandığını bildiğim için doğal olarak bahar hazırlığı yapılıyor sandım. Ortada bulunan park alanının titizlikle toprağı temizleniyor ve bir kenarda duran gül fidanları itina ile tüm alana dikiliyordu. Kendilerine kolay gelsin diyerek onları izledim ve sizin için resimledim. Muhtarımız Can Cumurcu beyin ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nden Ramazan  beyin  işçilerin yanına geldiğini ve bir şeyler tarif ettiğini gördüm.
Merakla muhtarımıza ‘’Bu çalışmanın sebebi nedir?’’  diye sordum.  Muhtarımız da 15 temmuz gecesi darbeciler tarafından gerçekleştirilen   darbe girişiminde  Beylerbeyi ve Çengelköy mahallerinden şehitlerimiz olduğunu ve bunlar için bir anıt  yapmayı düşündüklerini söyledi. Ben de 15 temmuz gecesi yaşanan bu kötü olayda yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, acılı ailelerinin de sabırlar diliyorum.

 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam