reklam
reklam

Ryan Babel: Kesinlikle şampiyon biz olacağız

Eklenme Tarihi: 1 Mart 2017, Çarşamba - 13:00   Okunma Sayısı: 133747

İSTANBUL

Ryan Babel, siyah-beyazlı kulübün çocuklara yönelik çıkardığı Yavru Kartal dergisinin mart sayısında yer alan röportajında, siyah-beyazlıların Süper Lig'de geçen sezon yaşadığı şampiyonluk sonrası kutlamalarda futbolcuların tekne ile İstanbul Boğazı'nda tur attığını anımsatarak, "Kesinlikle şampiyon biz olacağız. Ben de teknede şampiyonluk turu yaşamak istiyorum. Fotoğraflarını gördüm, bayıldım." ifadelerini kullandı. 

Siyah-beyazlıların devre arasında renklerine kattığı 30 yaşındaki futbolcu, "Maçı kazanırken göze hoş görünen bir futbol ortaya koyabilmek en ideali olsa da en önemli olan şey kazanmaktır." şeklinde görüş belirtti.

Hollandalı futbolcu, kariyerinde en unutulmaz anlarından birini Liverpool'da yaşadığından bahsederek, şunları kaydetti:

"Liverpool'da oynarken Arsenal'e gol attım ve sahadan galip ayrıldık. Çünkü ben aslında Arsenal'ı tutan biriyim. Kariyerimde en ilginç bulduğum olaylardan biri de hayatımda gördüğüm tek kırmızı karttı. Çünkü benim böyle bir şey doğamda yoktur. Liverpool forması giyerken, Benfica'nın kaptanı Luisao, arkadaşım Fernando Torres'e sert bir faul yapmıştı. Orada başıma tıpkı Van Persie'nin yaptığı gibi kötü bir şey geldi, Luisao beni attırdı."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam