reklam
reklam

Maltepe Yıldız hükmen galip

Eklenme Tarihi: 13 Mayıs 2022, Cuma - 14:16   Okunma Sayısı: 69357
İstanbul 1. Amatör Lig 22. Grup'ta oynanan ve çıkan olaylar sonrasında yarıda kalan Çiğdemspor-Maltepe Yıldızspor maçı ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği Tertip Komitesi Çiğdem Spor Kulübü ve futbolcularını İl Disiplin Kuruluna, maçının sonucu ile ilgili olarak da raporları TFF Yönetim Kuruluna sevk etmişti.

TFF Yönetim Kurulu, müsabakanın 75. dakikasında Çiğdemspor takımına mensup futbolcuların misafir takım Maltepe Yıldız Spor'un futbolcularına saldırarak takımdan iki futbolcunun ambulansla hastaneye kaldırılmasına sebebiyet verecek şekilde darp etmesi ve ayrıca Çiğdemspor taraftarların da sahaya girerek misafir takım futbolcularına saldırıda bulunması nedeniyle müsabakanın tatil edilmesi hususunu uygun görerek, Futbol Müsabaka Talimatı 23. maddesinin 4. Fıkrası uyarınca Çiğdemspor takımının 3-0 hükmen yenik sayılmasına, Maltepe Yıldız Spor takımının ise 3-0 hükmen galip sayılmasına karar verdi. Ayrıca İl Disiplin Kurulu Çiğdemspor takımına bir maç saha kapatma cezası verirken, olaylara karışan Çiğdemsporlu Onur Gökdemir'e 4 maç, M.Burak Kurt ve Gökhan Gökdemir'e 3'er maç, Emirhan Aydın ve Furkan Erkan'a 2 maç, B.Kaan Haytaoğlu ve Güner Can Aksu'ya ise birer maç müsabakalardan men cezası verdi. Kararın ardından oynanan 9.hafta maçlarında Çiğdemspor, deplasmanda İstanbul Esnafspor'a 2-1 yenilirken, Maltepe Yıldızspor ise lider Özkaracaahmet ile golsüz berabere kaldı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT İLTER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam