reklam
reklam

Gerze Belediyesi Yaşlı Bakım Merkezi Projesi’nin tanıtım ve destek yemeği

Eklenme Tarihi: 21 Şubat 2017, Salı - 14:00   Okunma Sayısı: 172379

İSTANBUL

Sinop Gerze Belediyesi  tarafında kaba İnşaatı biten Yaşlı Bakım Merkezi, projeyi beklenilenden daha  kısa bir  sürede bitirebilmek adına SİYAD Başkan Adayı Mehmet Kuru, Ataşehir Meclis Üyesi Arif Kuşçu'nun katkıları ve Ataşehir Belediyesi'nin desteğiyle,18 Şubat Cumartesi saat 19.00'da İstanbul/Bostancı Greenpark Hotel'de  muhteşem bir gece  düzenleyerek  tanıtım ve destek yemeği verdi.
Geceye Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz, İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Milletvekili Ali Özcan, Maltepe Belediye Başkan Ali Kılıç, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Akgün, Dikmen Belediye Başkanı Saim, Dikmen eski Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, İstanbullu Beşiktaş Belediye Başkan yardımcısı Rıfat Örnek, Maltepe Belediye Başkan yardımcısı Haydar Battal, SİYAD Genel Başkanı Kerametin Arpacı, SİYAD Genel Başkan Adayı Mehmet Kuru, SİNDEF Başkanı Engin Kırmızıgül, Sinop İş Kadınları Platformu ve bir çok seçkin davetli katıldı.
 Gerze Belediye Başkanı Osman Balovacılı, yaptığı konuşmada ‘’Özellikle  İstanbul'da yaşayan Gerzeli hemşerilerinizi bu gecede bir araya getirmek,  yapımı devam eden Gerze’de ki Yaşlı Bakım Merkezi’ne katkıda bulunmalarını  sağlamak istiyoruz. Bu gece için bilet satışı yapmadık gelen davetlilere hesap numarası verilecek isteyen oradan yardımda bulunabilirler’’ Ayrıca, Başkan Osman Balovacılı, Bu geceyi düzenlemeye yardımcı olan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye ve Ataşehir Meclis Üyesi Arif Kuşçu'ya, maddi yardım sağlayan Beşiktaş Belediyesi’ne ve Maltepe Belediyesine,  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, dedi.
Gecede konuşma yapan İstanbul Milletvekili Engin Altay, Gerze'nin her geçen gün daha modern bir şehir olduğunu, Belediye Başkanı Osman Balovacılı'nın çok çalıştığının altını çizerek, ‘’Biz siyasiler  olarak elimizden gelen her tür destek ile her zaman yanlarındayız’’ dedi. Ardından Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz konuşma yaparak ‘’Biz Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş ile birlikte siyasi görüşlerimiz farklı olsa da memleketimiz için hemfikiriz,  elimizden gelen imkanları birlikte kullanıyoruz’’ dedi. Eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek de 50 bin TL bağış yaparak ‘’Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun’’ dedi. Konuşmaların ardından emeği geçenlere Plaket takdimi yapılarak, ardından yemek ikramı yapıldı, Sinoplu hemşerilerimizin çok yoğun ilgi gösterdikleri gecede bütün masalar doldu, birlik beraberliğin ne kadar önemli olduğu bir kez daha görülmüş  oldu. Bu muhteşem organizasyon ve anlamlı gece için emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Başkanlarımızla ve vekillerimizle hemşerileri olarak   gurur duyduk.

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam