reklam
reklam

İzmir merkezli operasyonda yakalanan 36 kişi adliyeye sevk edildi

Eklenme Tarihi: 6 Kasım 2015, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 136223

İZMİR

İzmir merkezli 18 ilde "Paralel Devlet Yapılanması"na yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 36 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünün Yeşilyurt Hizmet Binasındaki Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde 3 gündür gözaltında bulunan 36 kişinin sorguları tamamlandı. Zanlılar, minibüslerle İzmir Adliyesi'ne götürüldü.

Şüphelilerin "Terör örgütü kurmak, üyesi olmak ve örgüt adına faaliyet yürütmek" iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına sevk edildikleri öğrenildi. 

Adliyeye sevk edilenler arasında eski İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Eskişehir Vali Yardımcısı Mesut Kesen, merkez valisi Mehmet Oduncu, mülkiye müfettişleri ve kamuoyunda "askeri casusluk" olarak bilinen operasyon sürecinde İzmir Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde görev yapan emniyet personeli de bulunuyor.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam