reklam
reklam

SİNOP’UN SESİ GÜR ÇIKAR

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2017, Çarşamba - 15:00   Okunma Sayısı: 154681
2016 yılı Milli Takım Marşının da sözlerini yazan ve seslendiren sanatçımız, halk müziğinin yanında, pop ve rock türünden şarkılarıyla da tamamen hayatımıza girdi.
Küf ve Adımızı Yan Yana yazalım albümleri ile müzik piyasasına giren sanatçımız bu akşam saat 20:00 da Kordonboyu Mahallesi Ankara caddesi No:142 Kartal / İstanbul adresinde bulunan Bülent ECEVİT Kültür Merkezinde muhteşem bir halk konseri ile karşımıza çıkacak. Bizlerde tüm sinoplular ve Sinop Dernekleri olarak, hemşerimize, kardeşimize destek olmak için  konser alanında olacağız. Konser ücretsiz olup, ruhunu doyurmak isteyen herkes davetlidir.
KİMDİR ŞERAFETTİN ÇAYLI
1980 Sinop Ayancık’ ta doğan Şerafettin ÇAYLI, 1983 yılından itibaren İstanbul’ da yaşamaya başladı. İlk ve ortaöğretimini tamamladıktan sonra, 2004 yılında Bolu A.İ.B.Ü’ den mezun oldu. Şerafettin ÇAYLI eğitim hayatına İstanbul Aydın Üniversitesinde Yüksek Lisans okuyarak devam etmektedir.
 
Profesyonel müzik hayatına 2000’li yıllarda başlayan Şerafettin ÇAYLI, 2006 yılına kadar birçok il ve ilçede konser vermiştir. Kısa bir süre içinde kült dinleyici kitlesine ulaşan Şerafettin ÇAYLI, 2006’da Sn.Genco Arı ve Kaan Kurmuş’la tanıştıktan sonra, değerli hocalarının eşliğinde 4 parçalık bir MaxiSingle projesine karar vermiştir. Kendi albüm çalışmalarının dışında, birçok sanatçının da albüm kayıtlarında, kayıt teknikeri ve vokalist olarak görev aldı.
 
MaxiSingle projesi olan ‘Küf’ 2014 Mart ayında Dijital mecralarda yerini almıştır. Albüm, 4 parçadan oluşup, ilk klibini Safa Başakçılardan yönetmenliğinde ‘Yine Sensiz’ adlı parçasına çekilmiştir. Kısa bir sürede büyük beğeni toplayan klip parçası birçok seçkin müzik kanalında yayımlanmıştır. Şerafettin ÇAYLI arayı çok açmadan kısa bir süre sonra albümünde ki beğeni toplayan ve albüm adı olan “Küf” adlı parçasına Hasip ARVAS yönetmenliğinde klip çekilmiştir. Gerçek mutluluğun sahnelerde olduğunu söyleyen Şerafettin ÇAYLI birçok mekânda sahne alıyor.
Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam