reklam
reklam

Antalya Kızlar Sivrisi Dağın’da Sinop’un gururu dalgalandı

Eklenme Tarihi: 15 Şubat 2017, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 203536

İSTANBUL- SİYAD İstanbul Ataşehir Şubesi Başkan yardımcısı  olan Oktay Zonturoğlu, Sakarya Üniversitesi Mekatronik Mühendisİiği mezunu olup aynı zamanda  işletme öğrencisidir.  Sinoplu olup istanbul’da yaşayan bir ailenin  memleket sevdalısı oğlu Oktay Zonturoğlu,  Dağ Keçileri  Spor ve Dağcılık Kulübü’nde yaklaşık 3 yıldır dağcılık sporu yaptığını söyleyerek şunları dile getirdi. ‘’Sinoplu olarak Sinop ismini duyurmak istedim bunun için bir Proje hazırlayarak SİYAD Derneği’ne sundum. SİYAD Derneği, bana sponsor oldular ve SİYAD’ın bayrağını 7 Şubat 2017 Salı günü Antalya'da Kızlar  Sivrisi Dağı’na tırmanarak 3060 m’de açtım. Bu benim için çok gurur verici oldu. SİYAD, kuruluşundan günümüze kadar, sosyal ve kültürel dernekçilik faaliyetleri alanında ilkleri yapmıştır. Büyüklerimizden aldığımız bu onurlu bayrağı, yapacağımız faaliyetlerle zirveye çıkartmak için çalışmalarımız sürecektir. diye konuştu
Oktay Zonturoğlu, bundan sonraki ilk hedefleri arasında Sinop'un dağlarına özellikle  de Durağan ilçesindeki dağlara tırmanmak ve büyük dağlara 4000 m tırmanıp Sinoplu olarak orada bayrak açmak istiyorum dedi. Bundan sonra gençlere Sporun sadece futboldan ibaret olmadığının altını çizerek dağcılığın da  aktif olarak yapılmasını hatta, dağcılık sporu yapmak isteyen gençlerin kendisine ulaşmasını istedi. 
Oktay Zonturoğlu’na Sponsor olan SİYAD İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı Selami Baltaoğlu, "Biz Sinoplular olarak derneklerde çok eski olmamıza rağmen çok eksikliklerimiz var. Bundan sonra Sinoplu gençlerimize daha farklı avtiviteler için farklı projelerimiz olacak elimizden gelen desteği tam olarak sağlayacağız. "dedi.
SİYAD İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı Selami Baltaoğlu, Oktay Zonturoğlu’na Sinop'u ve SİYAD'ı temsil ettiği için teşekkür ederek bir plaket taktim etti.
Sinoplu gencimiz ve gurur kaynağımız Oktay Zonturoğlu’na sponsor olarak katkılarından dolayı SİYAD İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı Selami Baltaoğlu’na bende teşekkürlerini sunar ve böyle Sinoplu gençlerin her zaman destekçisi olmamızın gerektiğinin bir kez daha altını çizerek Oktay Zonturoğlu’na da ayrıca teşekkür eder başarılarının devamını dilerim. 

 

Editör: HALİME ŞAHİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam