reklam
reklam

AK Parti Üsküdar EVET’e koşuyor

Eklenme Tarihi: 13 Şubat 2017, Pazartesi - 12:00   Okunma Sayısı: 143647

AK Parti teşkilatları içinde referandum çalışmalarına ilk başlayan teşkilat olan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, Sandık Başkanları Toplantısı’nda salonlara sığmadı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın organizasyonuyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya katılan 2 bin sandık sorumlusu, 16 Nisan'daki referandum öncesinde adeta gövde gösterisi yaptı. 
Heyecan fırtınası şeklinde gerçekleşen toplantıda AK Parti İl Teskilat Başkanı Celal Erdoğan, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı İhsan Sorar, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Üsküdar Belediye Meclisi Üyeleri, AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Neslihan Aydın, AK Parti Üsküdar Genclik Kolları Başkanı Yunus Köse ve 33 mahalle başkanı da hazır bulundu.
SORAR’DAN “YÜZDE 60 EVET” SÖZÜ
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon (SKM) Başkanı İhsan Sorar, "16 Nisan'a kadar hiç durmadan, yorulmadan çalışacağız. Mahalle mahalle, sokak sokak dolaşıp girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Üsküdar'da 16 Nisan akşamı sandıklardan yüzde 60 oranında evet çıkaracağımızın sözünü şimdiden veriyoruz" dedi. 

HIZIR: AK ÜSKÜDAR’A ZAFER YAKIŞIR
AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Üsküdar teşkilatının yaşadığı referandum heyecanının salonlara sığmadığını söyledi. “Bu referandum heyecanı AK Üsküdar’ı zafere taşıyacaktır” diyen Hızır, şöyle konuştu: “16 Nisan akşamı sandıklar açıldığında yaşayacağımız sevinci ve coşkuyu şimdiden görür gibiyim. AK Parti ve MHP karşında ‘Hayırcı Cephe” oluşturan CHP, HDP gibi partiler ve FETÖ, PKK, DEAŞ gibi eli kanlı terör örgütleri bizleri ‘Evet’ demekten asla vazgeçirtemeyecekler.”

TÜRKMEN: BEN DİKTATÖR MÜYÜM?

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de yaptığı konuşmada uygulanacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nin belediyelerde yıllardır uygulandığını belirterek “Şimdi CHP ‘Diktatörlük gelecek’ diye yalan propagandalar yapıyor. Cumhurbaşkanlığı Sistemi’yle belediyeler yıllardır yönetiliyor. Bunların içinde CHP’li belediyeler de var. Şimdi soruyorum, CHP’li belediye başkanları diktatör mü? Üsküdar Belediye Başkanı olarak ben diktatör müyüm? Şimdiye kadar devlet ve millet yararına olan gelişmelerin hiç birine evet demeyen CHP yine aynı şekilde yoluna devam ediyor. Asil milletimiz her zaman olduğu gibi 16 Nisan’da da CHP’nin ağzının payını verecektir” vurgusu yaptı.

ERDOĞAN: YÜZDE 65 EVET HAYIRLI OLSUN

Kürsüye son olarak çıkan AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, referandum çalışmalarında yürütülecek propagandaların eğitimini verdi. AK Parti Üsküdar SKM Başkanı’nın yüzde 60’lık evet oranını yüzde 65’e çıkaran Erdoğan, “AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatı 16 Nisan’da sandıklardan yüzde 65 oranında evet çıkaracaktır. Bunu şimdiden kanıtladınız. Yüzde 65 evet Üsküdarımıza hayırlı osun” şeklinde konuştu.    

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam