reklam
reklam

Ergün Yılmaz Galatasaray Taçspor’da

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2022, Cumartesi - 20:26   Okunma Sayısı: 68482
İstanbul 1. Amatör Lig 19. Grupta bu sezon iddialı takım kuran Galatasaray Taçspor, son olarak Süper Amatör Lig takımlarından Soğuksuspor ile 9 gole imza atan hücum oyuncusu Ergün Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Son dönemde birçok takımın transfer listesinde bulunan yetenekli oyuncu, Sarı Kırmızılı ekiple anlaşarak ilk hafta oynanan maçta iki güzel gole ve üç asiste imza atarak kendisine güvenenleri mahcup etmedi. Her iki ayağını da mükemmel kullanan Yılmaz, kanatlardaki etkili oyunu, süratli futbolu ve son vuruşlardaki ustalığı ile tanınıyor.

Ergün Yılmaz “Atacağım gollerle Galatasaray Taçspor’un başarılı olması ve şampiyonluğa ulaşması en büyük hedefim.”

Kenar ve forvet hattının önemli ismi olan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ergün Yılmaz “ Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Atacağım gollerle Galatasaray Taçspor’un başarılı olması ve şampiyonluğa ulaşması en büyük hedefimdir. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum.”  İfadelerini kullandı

Ergün Yılmaz hakkında

Futbola 2000 Yılında Soğuksuspor altyapısında başlayan 1990 doğumlu  oyuncu daha sonra sırası ile Gümüşsuyuspor, Kanlıcaspor, Kemahspor, Paşabahçespor, 1877 Alemdağspor, Soğuksuspor, Acıbadem Üsküdarspor, Çamlıcaspor, Fikirtepe Dumlupınarspor ve son olarak tekrardan Soğuksuspor formalarını giydi.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam