reklam
reklam

Pendik Kent Konseyi yönetimi basın toplantısı düzenledi

Eklenme Tarihi: 17 Mart 2022, Perşembe - 17:16   Okunma Sayısı: 82360
Pendik Kent Konseyi yönetimi, bir basın toplantısı düzenleyerek 2019-2021 yılları arasında yaptıkları faaliyetlere dair sunum gerçekleştirdi. Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, yaptıkları çalışmalara dair açıklamalarda bulunarak, gönüllülük esasıyla Pendik için çaba sarf ettiklerini ifade etti.

Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz ”Pendik’le ilgili düşüncesi olan, projesi olan herkese kapımız açık. Pek çok çalışma grubumuz var. Arzu eden tüm Pendikliler başvuruda bulunarak bu gruplarda gönüllülük esasına göre çalışma yapabilirler. Bizlerde gönüllülük esasına göre çalışıyor ve ilçemiz için yeni projeler üretiyoruz. Şimdiye kadar 9 proje hazırladık ve bunlardan altısı belediyemiz tarafından uygulamaya koyuldu. Diğer 3 projemiz ise henüz masada…”

Pendik Kent Konseyi adına gerçekleşen basın toplantısına Başkan  Süleyman Yılmaz ile konsey yönetim kurulu üyeleri Ethem Aksoy, Serdar Özalkak ve Mustafa Şahin katılım sağladı. Toplantıda, Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz pek çok konuda önemli açıklama yaptı. Başkan Yılmaz Pendik Kent Konseyi’nin çok sayıda çalışma grubunun olduğunu ifade ederek ; ”Pendik’le ilgili düşüncesi olan, projesi olan herkese kapımız açık. Pek çok çalışma grubumuz var. Kadın çalışma grubumuz, genç çalışma grubumuz, hayvan hakları gurubumuz ve daha bir çok alanda çalışma grubu oluşturduk. Arzu eden tüm Pendikliler başvuruda bulunarak bu gruplarda gönüllülük esasına göre çalışma yapabilirler. Bizlerde gönüllülük esasına göre çalışıyor ve ilçemiz için yeni projeler üretiyoruz. Şimdiye kadar 9 proje hazırladık ve bunlardan altısı belediyemiz tarafından uygulamaya koyuldu. Diğer 3 projemiz ise henüz masada…” dedi.

Konuşmasının devamında “Oyuncak Kardeşliği”, “Ramazan Ayı Faaliyetleri”, “Dilencikle Mücadele Çalışmaları”, “Kültür-Sanat Aktiviteleri” gibi proje ve konuları da önemsediklerini dile getiren Pendik Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, kent konseyi olarak gönüllülük esasıyla projeler üretip bu projeleri belediye meclisine sunmak arzusunda olduklarını ifade etti.

Pendik’te uluslararası hayvan hakları kongresini de gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, çok sayıda yabancı heyetin bu amaçla Pendik’e geldiğini söyledi. Yılmaz, ödüllü “Pendik Kent Konseyi Logo Tasarım Yarışması” için müracaatların başladığını ve 25 Mart’a kadar başvuruların devam edeceğini de sözlerine ekledi. Toplantının devamı ise basın mensuplarıyla sohbet olarak gerçekleşti.

 

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam