reklam
reklam

CHP yurt dışında da 'hayır' için çalışacak

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 135528

ANKARA 

Türk vatandaşlarının çoğunlukla yaşadığı Almanya, Avusturya ve Belçika başta olmak üzere, çok sayıda ülkede örgütlü olan CHP, halk oylamasında, anayasa değişikliğine neden "hayır" denilmesi gerektiğini yurt dışında da anlatacak.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Parti Örgütü, Örgüt Yönetimleri ve Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl başkanlığında yürütülen çalışmalar kapsamında CHP, yurt dışı hazırlıklarını tamamladı.

Yurt dışındaki vatandaşların oylarına büyük önem veren CHP, gurbetçilerle bire bir temas kurarak, çeşitli toplantılar düzenleyerek, "hayır"ın gerekçelerini açıklayacak.

Yapılacak anayasa değişikliği ile "Rejimin değişeceğini, parti devletinin yaratılacağını, TBMM'nin tasfiye edileceğini, çatışma ve terörün artacağını, Türkiye'nin bölüneceği"ni savunan CHP, gerekçelerini bildiri halinde yurt dışında yaşayan vatandaşlara da ulaştıracak.

"Sandıklara sahip çıkacağız"

Anayasa değişikliği kapsamında gerçekleştirilecek referandumda da CHP örgütlerinin önemli çalışmalara imza atacağını vurgulayan Bingöl, halkın iradesi olan sandıklara sahip çıkacaklarını açıkladı.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam