reklam
reklam

Doğayı koruma bilinci ile buz pateni yapmanın keyfini yaşadılar

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 176849

İSTANBUL- İlçe sınırları içinde yaşayan ve de civar ilçelerden gelecek çocuklara ve gençlere buz pateni keyfi yaşatmaya devam eden Beyoğlu Belediyesi her yıl ilçenin farklı bölgelerinde Mobil Buz Pisti kuruyor. Altı yıldır öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterilen Buz Pisti yedinci yılında Kasımpaşa Sahilde bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda açıldı. Buz pistine giriş bileti ise çocuklarda geri dönüşüm bilinci oluşturarak onları doğayı korumaya teşvik etmek için, her yıl olduğu gibi bu yıl da yine bir geri dönüştürülebilir atık madde karşılığında veriliyor. 23 Ocak Pazartesi günü açılan ve sömestr döneminde öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Buz Pisti, 8 Şubat Çarşamba günü resmi açılış töreni ile tüm çocukların ve gençlerin hizmetine sunuldu. “Doğaya destek sizden, buz pateni biletiniz bizden” sloganı ile faaliyete başlayan ve giriş biletinin bir geri dönüştürülebilir madde karşılığında verildiği Buz Pisti’nin açılış töreninde; Animasyonlar, yarışmalar, yüz boyama etkinlikleri, akrobasi ve buz hokeyi gösterileri çocukların ve tüm davetlilerin eğlence kaynağı oldu.
Kasımpaşa Sahilde bulunan Cezayirli Gazi Hasan Paşa Parkı’nda açılan buz pistinin keyfini çıkaranlar arasında arkadaşımın kızı ve sınıf arkadaşları da vardı. Buz pistinin resmi açılışına katılmak için büyük bir heyecanla öğrencilerini etkinliğe götüren Orbay Orta ve İlköğretim Okulu 4A Sınıfı’nın değerli öğretmeni Sebat Kalafat ve öğrencilerinden Nazlı İlayda Fındık, Irmak Sayım, Simanur Danacı, Gülin Özmen, Muhammet Eren Sarı ve diğer sınıf arkadaşları buz pistinin doya doya keyfini çıkardılar.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın çocuklara hediyesi olan Buz Pisti, 31 Mart tarihine kadar her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam