reklam
reklam

Arma Spor iddiasını sürdürdü

Eklenme Tarihi: 7 Şubat 2017, Salı - 23:00   Okunma Sayısı: 133841

Türkiye Bayanlar 2.Ligi’nde mücadele eden İstanbul Arma Spor, 3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen 3.etap maçları sonunda şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.
Üç gün süren müsabakalarda oynadığı 8 maçın 6’sını kazanan İstanbul Arma Spor, 40 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Isparta etabında Denizli Tan Halk Oyunları, Kayseri Kocasinan Belediye Spor ve İstanbul DSİ’yi 3-1, Fenerbahçe Veteran, Kütahya Seramik Spor ve İzmir Kon-Tek Spor’u 3-0 mağlup eden İstanbul Arma Spor, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’a 3-2, Margenç’e ise 3-1 yenildi.
Sporpostasi.net, Fullspor web tv, Kartal Bakışı ve GEWO sponsorluğunda mücadele eden İstanbul Arma Spor, 23.hafta sonunda lider Batman Belediye Spor’un 3 puan, ikinci durumdaki İstanbul Büyükşehir Belediye Spor’un ise 2 puan gerisinde şampiyonluk iddiasını son etaba bıraktı.
Türkiye Masa Tenisi Lig tarihinde ilk kez 8 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini söyleyen İstanbul Arma Spor Kulüp Başkanı Murat İlter ‘’Rakiplerimizden 5’i ile Isparta etabında oynadık ve 4’ünü yenme başarısını gösterdik. Mardin’deki son etapta lider Batman ve en yakın takipçimiz Fatihspor ile karşılaşacağız. İki rakibimizi de yenerek şampiyon olmak istiyoruz’’ dedi.
Isparta etabında çok stresli maçlar yapmak zorunda kaldıklarını söyleyen İstanbul Arma Spor Takım Kaptanı Derya Ocak ‘’Üç günde sekiz maç yaptık. Mümkün olduğunca set vermemeye çalıştık. Halen ligin en az set kaybeden takımıyız. 1.Ligi hedefleyen 7 rakibimizin 5’ine ikili averajda üstün durumdayız. Son etapta iki zor maçımız kaldı. Çok iyi hazırlanıp tüm maçlarımızı kazanmayı ve şampiyon olarak 1.Lige yükselmeyi hedefliyoruz’’ diye konuştu.  

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam