reklam
reklam

Tahir Tamer Dölek anısına düzenlenecek turnuva hafta sonu başlıyor

Eklenme Tarihi: 17 Şubat 2022, Perşembe - 23:03   Okunma Sayısı: 78438

2021’in Ekim ayında vefat eden futbol antrenörü Tahir Tamer Dölek isminin verildiği , Maltepe Amatör Spor Kulüpler Birliği (MASK) üyesi kulüplerin düzenlemiş olduğu ve bu yıl birincisini gerçekleştirilen merhum Tahir Tamer Dölek turnuvası başlıyor. Maltepe U16 Tahir Tamer Dölek liginin kura çekimi Gülsuyu Asım Kara tesislerinde yapıldı.

19-20 Şubat Cumartesi – Pazar günlerinde başlayacak olan ligin ilk hafta müsabakaları ise şu şekilde; Esenkent-Harb-İş K.Yalı Yelken-İdealtepe C.Kültür-M.Zümrütevler Maltepe-Girne Gençlik Gülsuyu-M.Fındıklı Turnuva Komite Başkanı Güneş Kral “Merhum Tahir Tamer Dölek’in Maltepe Amatör futboluna verdiği büyük katkıları asla unutturmayacağız.” Öte yandan Başıbüyük ve Gülensu takımlarının lige katılmayacak olmaları nedeniyle lig 10 takımla çift devreli oynanacak. Turnuvayı düzenleyen komite başkanı Güneş Kral “ İlkini düzenlediğimiz ve geleneksel olamsını planladığımız bu turnuvaya merhum Tahir Tamer Dölek adını vererek onun Maltepe Amatör futboluna verdiği büyük katkıları asla unutturmayacağız. Bu turnuvada belirlenecek olan Maltepe İlçesinin yetenekli gençlerin futbola kazandırmayı amaçlıyoruz “ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YİĞİT CİĞERLİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam