reklam
reklam

İstanbul Balkanspor’un yeni antrenörü Ali Ayyıldız oldu

Eklenme Tarihi: 17 Ocak 2022, Pazartesi - 23:57   Okunma Sayısı: 50043
Istanbul 2.Amatör Ligi’nde mücadele eden İstanbul Balkanspor Teknik Direktör Ali Ayyıldız ile anlaşmaya vardı.

İstanbul Balkanspor Kulübü Başkanı Tamer Arslan “ 2021-2022 Futbol sezonunda güçlü bir A takım kurmak için hocamız Ali Ayyıldız’ın deneyim ve tecrübelerinden yararlanacağız.”

Uzun yıllar İkitellispor takımın çalıştıran şampiyonluklar ve başarılar kazandıran başarılı teknik  çalıştırıcı, Kulüp Başkanı Tamer Arslan, Başkan Yardımcısı Sabri Koyuncu, A Takımdan sorumlu yönetici Kemal Can ve Altyapı hocası Ali Ver’in hazır bulunduğu törenle imzayı attı.

İstanbul Balkanspor Kulübü Başkanı Tamer Arslan yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “ 2021-2022 Futbol sezonunda güçlü bir A takım kurmak için hocamız Ali Ayyıldız’ın deneyim ve tecrübelerinden yararlanacağız. Kemal Can ve Turgut Özturk arkadaşlarımızı A takımdan sorumlu yetkili yöneticilik görevi aldılar kendilerine teşekkür ediyorum. Kulübümüz ve Ali Ayyıldız Hocamız için hayırlı olmasını dilerim.”

Teknik Direktör Ali Ayyıldız “İstanbul Balkan Spor kulübü ile yeni futbol sezonu için anlaştığım için mutluyum. Her iki tarafa da hayırlı olsun .“

İstanbul Balkanspor Teknik Direktörü Ali Ayyıldız’da yapmış olduğu açıklamada  “İlçemizin güzide kulüplerinden olan İstanbul Balkan Spor kulübü ile yeni futbol sezonu için anlaştığım için mutluyum. Her iki tarafa da hayırlı olsun “ ifadelerinde bulundu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam