reklam
reklam

İYİ Parti’de seçim hazırlıkları sürüyor

Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2022, Salı - 14:40   Okunma Sayısı: 72203
Sandık görevlilerini eğitecek isimlerin eğitimlerini tamamlayan İYİ Parti, son olarak da İl Seçim Kurullarına itiraza yetkili olacak çoğunluğu avukat yetkililerin eğitimlerini tamamladı. İYİ Parti 2022 yılının mart ayında seçim tatbikatları düzenleyecek ve eğitimlerin verimliliğini ölçecek

İYİ Parti Seçim İşleri Komisyonu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak, “Daha önce  Sandık görevlilerinden sorumlu 924 eğitmenin eğitimi tamamlanmış ve  107 bine yakın sandıkta görev yapacak üyeler belirlenmişti. Son olarak da İl Başkanlıklarımız tarafından belirlenen, çoğunluğu Avukat olan; İl Seçim Kurullarına itiraza yetkili,arkadaşlarımızın eğitimlerini tamamladık. Sandıklara sahip çıkacağız” dedi.

 

 

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Tolga Akalın da, yeni dönemde yapılacaklara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“8 Ocak'ta genel merkezde il seçim kurullarında itiraz ile yetkilendirilecek temsilciler eğitime girdi. Raporlama sistemi ve sandık usullerine dair eğitim verildi. İYİ Parti yaklaşık 107 bin sandıkta görev yapacak üyelerin yüzde 55'ini belirledi. 2022 yılında sandık görevlilerinin tamamı da netlik kazanacak.

İYİ Parti verdiği eğitimlerin verimliliğini ise mart 2022'de gerçekleştireceği seçim tatbikatları ile ölçecek. Tespit edilen eksiklikler giderilecek. Parti üyelerine seçim tutanaklarına benzer bilgiler verilecek. Verilen İYİ Parti raporlama sistemine girme hızı, veri akışı kesintisi olup olmadığı görülecek. Hem İYİ Parti'nin seçim sisteminin kapasitesi hem de yurt genelindeki iyi parti teşkilatının seçim hazırlığı kontrol edilecek.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BTP’den özelleştirme eleştirileri

 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan ETİ Krom ve SEKA Afyon fabrikasının özelleştirilmesine dair eleştirilerde bulundu

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, iktidarın özelleştirme politikalarına tepkisini çarpıcı örneklerle sürdürüyor. 

Daha önce bor madeni ve Eti Bakırın satışıyla ilgili paylaşımlar yapan BTP lideri dikkat çekici özelleştirme örneklerine SEKA ve ETİ Krom ile devam etti.

 

Eti Krom: Geri Alacağız

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan BTP lideri 2004 yılında özelleştirilen ETİ Krom’la ilgili şu paylaşımı yaptı;

“ETİ Krom 2004 yılında, kasasında 8,5 Milyon $ nakit, 115 milyon $ nakde çevrilebilir varlığı, 

130 milyon tonun üzerinde rezervi ile 58 milyon $’a satıldı. 

Geri alacağız!” 

 

SEKA Afyon fabrikası nasıl satılıp kapatıldı?

 

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda da SEKA Afyon fabrikasının çarpıcı satış hikayesine dikkat çekti.

İşte BTP Liderinin Seka Afyon farikasıyla ilgili paylaşımı;

“SEKA Afyon Fabrikası 1978'de Çay ilçesinde açıldı.

Binlercesine iş kapısı oldu.

İlçenin nüfusu 30 binden 45 bine çıktı.

Değeri 24 milyon $ olan fabrika, 2003'te 3,1 milyon $’a Albayrak Gruba satıldı.

Makineler hurdaya satıldı, fabrika kapatıldı.

Yeniden Açacağız !”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ-BAŞAK ERTEKİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam