reklam
reklam

U17A 3.hafta

ÖZEL HABER

Caminin altını kütüphaneye çevirdi

Eklenme Tarihi: 29 Ocak 2017, Pazar - 19:00   Okunma Sayısı: 131140

SAKARYA

Sakarya'nın Ferizli ilçesinde muhtarlık yapan Fethi Tokaç, öğrencilerin boş vakitlerini kitap okuyarak geçirmelerini sağlamak amacıyla üniversitelerden ve sivil toplum kuruluşlarından edindiği kitaplarla Merkez Camisi'nin altına mini kütüphane kurdu.

Öğrencilerin boş vakitlerini kitap okuyarak geçirmelerine imkan sunan Tokaç, kütüphaneye koyduğu masa tenisiyle de onları spor yapmaya teşvik ediyor. Öğrenciler, derslerine çalışırken kütüphanedeki bilgisayarlardan da yararlanıyor.

caminin altını kütüphaneye dönüştürdüklerini söyledi.

Ülkedeki 181 üniversiteye dilekçe yazarak kitap talebinde bulunduklarını anlatan Tokaç, şu değerlendirmede bulundu:

"Üniversitelerin birçoğu bizlere kitap yolladı. Ayrıca, vatandaşların, arkadaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yardımlarıyla binlerce kitaba kavuştuk. Kurduğumuz kütüphanede çocuklarımız, öğrencilerimiz gelip araştırma ödevlerini internet üzerinden bilgisayarlarla yapıyorlar. Burada gençlerimiz boş vakitlerini değerlendirerek kitap okuyor, masa tenisi oynuyorlar, bilgisayarda ödevlerini yapıyorlar."

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam