reklam
reklam

SUGEM “İyilik Kulübü” öğrencilerinden örnek davranış

Eklenme Tarihi: 27 Ocak 2017, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 166730


İSTANBUL-Eğitime verdiği önem doğrultusunda  2012 yılını Sultanbeyli için "Eğitim ve Kültür Yılı" ilan eden belediye, yeni okulların ve destek projelerinin ardından yepyeni bir merkezi 2012 yılında hizmete açtı.  
Belediye, oluşturduğu Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi (SUGEM) ile 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrenciler için eğitim desteği sağlamayı hedefleyerek işe koyulan Mehmet Akif Mahallesi'nde kurulan merkezde öğrenciler, matematik, Türkçe, fen bilgileri, sosyal bilgiler, İngilizce ve bilgisayar alanında ücretsiz eğitim alıyorlar.  
Sultanbeyli Gençlik Eğitim Merkezi (SUGEM), çatısı altındaki İyilik Kulübü öğrencileri yaptıkları iyiliklerle takdir topluyor. Kurulduğu  günden bu yana  toplumsal konulara eğilen kulüp öğrencileri şimdi de Mardin Kızıltepe Zergan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için harçlıklarıyla hediyeler aldılar. Merkezde toplanan hediyeler Zergan İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine sevgileri ile birlikte yollandı. Hediyelerini büyük sevinç ile alan Zergan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileride hediyelerini aldıktan sonra sitelerinden ve sosyal medyadan Sultanbeyli Belediyesine ve öğrencilere teşekkür ettiler. 

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam