reklam
reklam

Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Eklenme Tarihi: 27 Kasım 2021, Cumartesi - 10:13   Okunma Sayısı: 99779

 

Yakalandığı covid-19 salgın hastalığı sebebiyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı’nın cenazesi 24 Kasım Çarşamba günü Atalar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Camide öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi ve Yeniden Refah Partisi İstanbul il yönetimi, Yeniden Refah Partisi İlçe başkanları, siyasetçiler, STK temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda sevenleri katıldı. Kartal Esentepe Mahallesinde Esentepe Mobilya işletmeciliği yapmakta olan Nadim Yazıcı 55 yaşında ve üç (3) çocuk babasıydı.

Biz de gazetemiz olarak Yeniden Refah Partisi Kartal İlçe Başkanı Nadim Yazıcı’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve Yeniden Refah Partisi’ne taziyelerimizi iletiyoruz.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MUSTAFA DOĞAN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam