reklam
reklam

Aziz Yıldırım'dan 4. Yıldız Operasyonu

Eklenme Tarihi: 7 Ağustos 2014, Perşembe - 17:00   Okunma Sayısı: 143115

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 4. yıldız için seferberlik ilan etti... Hazırlık maçlarında yenilen goller sonrası Samandıra'ya baskın yapıp görüntülü analizle futbolculara hatalarını anlatan Başkan, prim sistemini de değiştirdi. Daha önce 3 ya da 5 maçlık seri galibiyetlerde ekstra prim ödeyen, geçen yıl sadece şampiyonluk için prim veren Başkan Yıldırım, 4. yıldız için her puana prim verme kararı aldı. Başkan'ın, takımın her maçı final olarak görmesini istediği ve bu nedenle prim sisteminde değişikliğine gittiği kaydedildi.

GEÇEN YIL 3 MİLYON EURO ALDILAR

Yıldırım'ın "Bu yıl her puan altın değerinde. 4. yıldız için herkes daha fazlasını vermeli. Takım ortaya şampiyonluğu hak eden bir performans koyarsa, biz de bu özveriyi ödüllendiririz" dediği öğrenildi. Yıldırım'ın galibiyet ve beraberlik halinde ödenecek miktarı belirlemediği, bunun Süper Kupa maçından sonra netleşeceği öğrenildi. Geçen sezonki şampiyonluk nedeniyle futbolculara 3 milyon Euro ödenmişti.

YILDIRIM FIRTINASI

Aziz Yıldırım, 4'üncü yıldız için aldığı tedbirler kapsamında ilk önce futbolcuları izinlerinin bitimine bir gün kala Samandıra'da toplamıştı. Söz konusu toplantıya teknik direktör Ersun Yanal ve yardımcılarını almayan Yıldırım, Samandıra'da topladığı sarı-lacivertli futbolculara görüntüler eşliğinde hazırlık maçlarında yaptıkları hataları birer birer göstermiş ve "4. yıldızı ilk takan kulüp olmak adına çok önemli bir sezon geçireceğiz. Yönetim olarak büyük fedekarlıklar yapıyoruz ancak oynadığınız futbol ve yediğiniz goller bizi üzüyor. Bir an önce toparlanın ve işinize konsantre olun" nasihatında bulunmuştu. Yıldırım, bugün ise kulüpte Samandıra personeli ile biraraya gelecek. Başkan Yıldırım'ın, 4. yıldız uğruna her ayrıntıya dikkat etmelerini personelden talep edeceği öğrenildi.

Kaynak: sabah.com.tr

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam