reklam
reklam

U17B 2.hafta

ÖZEL HABER

“İsyan” farklı bir yorumla Ahmet Parlak’dan

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2017, Pazartesi - 15:00   Okunma Sayısı: 159287

“HALİL’İMİZİ DE ÇOK SEVERİZ AMA AHMET’İMİZİN İSYANI FARKLI OLDU”
Zeytinburnu Belediyesi’nin müzikseverler için düzenlediği konserde Ahmet Parlak’ı sahneye çağıran Kurtoğlu, “Evde otururken sosyal medyada bu evladımızın o isyanına denk geldim. O an ‘Bu delikanlı yakında aramızda olacak.’ dedim ve bir baktım sosyal medyada patladı.” dedi. Kurtoğlu karşısında heyecanını gizleyemeyen Parlak ise arabesk müziğin dev ismiyle aynı sahneyi paylaşmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.
“USLU DURMAZSA DERHAL KÖYE GÖNDERİRİM”
Konser esnasında pop müziğin son günlerde adından en çok bahsettiren sanatçılarından olan oğlu Aydın Kurtoğlu hakkında da konuşan Cengiz Kurtoğlu, esprili bir dille, “Aydın’ı kıskanıyorum, nereye gitsem Aydın’ı soruyorlar. Oğlum iyi şeyler yapıyorsa, topluma örnek oluyorsa tabii ki yoluna devam etsin yoksa hemen köye gönderirim.” dedi.

Editör: YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam