reklam
reklam

Kat karşılığı inşaat yaptırılacak

Eklenme Tarihi: 23 Ekim 2021, Cumartesi - 07:50   Okunma Sayısı: 105455
Beşevler Sanayi Site İşletme Kooperatifi, Kat karşılığı inşaat yaptıracak

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Mülkiyeti (433/480 hissesi ) S.S. Bursa Beşevler Sanayi Site İşletme Kooperatifine ait olan H21C04C3A   pafta   3317 ada 2 parselde kayıtlı imarlı arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi yolu ile inşaat yaptırılacak.

Taşınmazın diğer 47/480 hissesi (yaklaşık %10 hissesi) Nilüfer   Belediye Başkanlığı ait. Arsa üzerinde kat karşılığı inşaat sözleşmesi yolu ile inşaat yapılması konusunda sözlü mutabakat sağlanmış ise de verilecek tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında Nilüfer Belediye Başkanlığı’nında teklife onay vermesi gerekiyor.

İsteklilerin en geç 30 Kasım 2021 tarihine kadar şartnameye uygun şekilde hazırlayacakları tekliflerini kooperatif idari binasında ihale komisyonuna (yönetim kuruluna) sunmaları gerekiyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam