reklam
reklam

Kötülere inat yine sevgi kazandı

Eklenme Tarihi: 13 Ocak 2017, Cuma - 16:00   Okunma Sayısı: 143469

İSTANBUL

 Bu yıl ki kış, son zamanların en yoğun kışı olarak yaşanırken her yer günlerce kar altında kaldı. Sokakların karlı kaplı oluşundan mağdur olan sokaktaki minik dostlarımızın  imdadına yetişen Üsküdar Belediyesi, sokak hayvanları için ücretsiz destekler sunarak yoğun kış koşullarında sokakta kalan hayvanlar için özel kedi evleri yerleştirdi. Sokaktaki minik canlarımızın derdine derman olan bir diğerleri de Üsküdarlı hayvan severler oldu.  Kendi çabalarıyla yaptıkları kedi evlerini semtlerinin belli yerlerine yetiştiren hayvan severler, bir parçada olsa sokaktaki minik canlara sahip çıkmaya çalışmışlardı. Her toplumda olduğu gibi bizim toplumumuzda da iyi ve kötü niyetli insanlar hep vardır. Ne yazık ki  bu kötü niyetli insanlar bu zorlu kış günlerinde yine  kötülükleri ile yapacaklarını yapmışlardı. Önceki gün hayvan sever gençler tarafından yerleştirilen kedi evinin bir grup kendini bilmez insan tarafından yıkılmasının ve gençlere saldırılmasının ardından alarma geçen Üsküdar Belediyesi ekipleri, Ünalan Hakim Sokak'a özel kedi evleri taşıdı. Kediler bu soğuk havada  sokakta kalmasın diye hızla koordine olarak yerleştirilen kedi evleri, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de kendi sosyal medya hesabından konuyu “Hayvan sevgisi imandandır. İyi ki minik dostlarımız var” diyerek duyurdu.

Üsküdar Belediyesi’nden minik dostlara ücretsiz hizmet
Ayrıca Üsküdar Belediyesi geçtiğimiz aylarda sokak hayvanlarına ücretsiz olarak hizmet vermek üzere Minik Dostlar Kliniği’ni açmıştı. Üsküdar’da yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarının daha iyi şartlardan tedavi edilmesini sağlamak amacıyla belediye insiyatifi ile kurulan Minik Dostalar Kliniği’nde, 2 ameliyathane ve tedavi üniteleri bulunuyor. Günde 12 ameliyat gerçekleştirmeye ve aynı anda 30 hayvanın muayene edilmesine elverişli Minik Dostlar Kiniği, sahipsiz hayvanlar için ücretsiz olarak ambulans hizmeti de veriyor.
 Bu zorlu kış şartlarında sokaktaki minik dostlarımızın imdadına yetişen Üsküdar Belediyesi ve çalışanlarına, Üsküdarlı semt sakini ve hayvan dostu olarak ben de çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam