reklam
reklam

Yeşilova Esnafspor yeni sezon çalışmalarına iddialı hedeflerle başladı

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2021, Pazar - 20:36   Okunma Sayısı: 84649
İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Küçükçekmece ilçesi temsilcisi Yeşilova Esnafspor, yeni futbol sezonu için kendi tesislerinde topbaşı yaparak yeni sezon çalışmalarına başladı.

Yeşilova Esnafspor 2021-2022 yılı sezon çalışmalarına Teknik Direktör Tufan Engin, antrenör yardımcısı Yılmaz Akı ve kaleci antrenörü Nedret Patron ve futbolcularla birlikte çalışmalara başladı. Küçükçekmece temsilcisi bu sezon da parolasını şampiyonluk olarak belirlerken, yeni teknik ve futbolcuları kulüp tesislerinde bir araya geldi. Hafta içi idman yaparak sezona hazırlanırken yanda da transfer çalışmalarına devam edecek.

 

Yeşilova Esnafspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube sorumlusu M.Cem Özel “Kulüp Başkanımız Ahmet Ulaş öncülüğünde amacımız geçen yıl olduğu gibi bu sezonda başarılı olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselmek olacak. Bunun için çalışmalara başladık. Yapacağımız iyi bir hazırlık sürecinden sonra inşallah hedefimize ulaşacağız ”

Kendi tesislerinde yeni sezon çalışmalara başlayan Yeşi Beyazlıların Kulüp Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu M.Cem Özel, Genel Kaptan Fettah Plakay ve kulüp yönetim kurul üyeleri eşlik etti. Koşu ısınma ve kuvvet çalışmaları ile başlayan antrenmanda futbolcular, taktik çalışma ve çift kale maç yaptı. İdman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Yeşilova Esnafspor Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube sorumlusu M.Cem Özel, yeni sezon çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamasında, hedeflerinin Bal Ligine yükselme olduğunu ve bu doğrultuda futbol adına tüm güzellikleri sahaya yansıtan, mücadele gücü yüksek bir ekip olduklarını belirterek şunları söyledi;

“Geçen sezon kadromuzun iskeletini korumakla beraber takımımıza yeni kattığımız oyuncular da var. Planladığımız hedefimize ulaşmak için yönetim kurulu olarak çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Kulüp Başkanımız Ahmet Ulaş öncülüğünde amacımız geçen yıl olduğu gibi bu sezonda başarılı olarak Bölgesel Amatör Ligine yükselmek olacak. Bunun için çalışmalara başladık. İnşallah takımın eksik bölgelerine gerekli takviyeleri yaparak kadromuzu güçlendireceğiz. Bunun için çalışmalara başladık. Zaten güçlü bir kadromuz var. Yapacağımız iyi bir hazırlık sürecinden sonra inşallah hedefimize ulaşacağız.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam