reklam
reklam

Onur Karavuş Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da!

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2021, Pazar - 20:56   Okunma Sayısı: 94062
İstanbul Süper Amatör Lige iddialı hazırlanarak transferlere hızlı başlayan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, 2021-2022 sezonunun kadrosunu oluşturmayı sürdürüyor. Kırmızı Beyazlı takım, son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bolvadin Belediyespor forması giyen eski oyuncusu Onur Karavuş ile yeniden anlaşarak orta sahayı sağlama aldı.

Teknik Sorumlu Aydın Dursun’un mutlak kadrosunda görmek istediği yetenekli oyuncu, orta sahada 10 numara pozisyonunda görev yaparken yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor. Futbola Maltepespor’da başlayan Karavuş, daha sonra Sultanbeyli Belediyespor, Sultanbeylispor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, Kartal Bulvarspor ve Bolvadin Belediyespor formalarını giydi.

Onur Karavuş “Birçok takımla adımın anılmasına rağmen tercihimi daha öncede formasını giydiğim Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan yana kullandım. Forma giyeceğim maçlarda takımımın başarısı için mücadele edeceğim.”

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Tesislerinde Başkan Abdullah Civelek’in hazır bulunduğu törenle imzayı atarak ilk idmana çıkan Karavuş “ Birçok takımla adımın anılmasına rağmen tercihimi daha öncede formasını giydiğim Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’dan yana kullandım. Forma giyeceğim maçlarda takımımın başarısı için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam