reklam
reklam

Elektrik malzemeleri alınacak

Eklenme Tarihi: 19 Eylül 2021, Pazar - 00:44   Okunma Sayısı: 87377
Sancaktepe Belediye Başkanlığı Elektrik malzemeleri alacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre;  

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün ihtiyacı olan 110 adet Elektrik malzemesi mal alımı işi alımını 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edecek.

Sözleşme imzalanmasına müteakip işe başlanacak olup tüm mallar 40 gün içerisinde muayene kabulleri yaptırılarak idareye teslim edilecek.

İhale Sancaktepe Belediye Başkanlığı İhale Salonu (Abdurrahman Gazi Mah. Enderun Cad. No:2 SANCAKTEPE/İSTANBUL) adresinde 05.10.2021 günü saat 10:00’da yapılacak.

İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam