reklam
reklam

Maltepe Üniversiteliler Mezuniyet Heyecanında Buluştu

Eklenme Tarihi: 18 Eylül 2021, Cumartesi - 18:21   Okunma Sayısı: 79457
Maltepe Üniversitesi’nin başarılı ve mezun olma heyecanı yaşayan yüzlerce öğrencileri uzun bir aradan sonra Mezuniyet Törenlerinde bir araya geldi.

İstanbul- Maltepe Üniversitesi’nde 4 gün boyunca  süren mezuniyet törenlerinde önlisans ve lisans programlarında 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim ve öğrenimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler diplomalarını alarak mezun oldular. Maltepe Üniversitesi 2019-2020 ve 2020-2021 Mezuniyet Törenleri , 9 Eylül  Perşembe günü Eğitim, Güzel Sanatlar ve Hukuk Fakülteleriyle başladı, sırasıyla 10 Eylül’de Meslek Yüksekokulu, 11 Eylül’de İletişim, İnsan ve Toplum Bilimleri, İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakülteleri, 12 Eylül’de Mimarlık ve Tasarım, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülteleri ile Hemşirelik Yüksekokulu ile devam etti. Maltepe Üniversitesi 2019-2020 ve 2020-2021 eğitim ve öğretim yılları mezuniyet törenleri 18 Eylül 2021 Cumartesi günü yapılacak olan Lisansüstü Eğitim Enstitüsü mezuniyet töreniyle sonlanacak.

 

Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken “ Bu dönemde öğrenim yönetim sistemlerimizle en iyisini yapmaya çalıştık ve bu başarımız da YÖK tarafından çevrimiçi dersleri eşzamanlı yapan birinci üniversite olarak ilan edildi. Bizler 25 yıldır öğrencilerimizle birlikte büyüdük ve büyümeye de devam ediyoruz”

Maltepe Üniversitesi’nin de yer aldığı Marmara Eğitim Köyü’nün Marmara Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılan mezuniyet törenlerine Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, Mütevelli Heyetinin temsilcileri, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun öğrencilerle aileleri katıldı. Uzun bir aradan sonra mezuniyet coşkusu için yeniden bir araya gelen öğrenciler ile öğretim üyeleri fotoğraf çekimi için sahneyi doldururken renkli görüntüler yaşandı. Bölümlerini ya da programlarını birinci, ikinci ve üçüncü olarak bitiren öğrenciler adına, son zamanlarda yaşanan yangın felaketleri dolayısıyla TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulunuldu.

Törende konuşma yapan Maltepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Çotuksöken, geçen sene salgın nedeniyle çevrimiçi düzenledikleri mezuniyet törenlerini bu yıl yeniden yaptıklarını ve öğrencilerle tekrar bir araya geldikleri için mutlu olduklarını belirtirken şunları söyledi;

“Son bir buçuk yıldır her şey çok farklı hale geldi. Bu dönemde öğrenim yönetim sistemlerimizle en iyisini yapmaya çalıştık ve bu başarımız da YÖK tarafından çevrimiçi dersleri eşzamanlı yapan birinci üniversite olarak ilan edildi. Bizler 25 yıldır öğrencilerimizle birlikte büyüdük ve büyümeye de devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Törenlerin ardından öğrenciler keplerini atarak, mezuniyet heyecanlarını

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam