reklam
reklam

“Taçsız Kral” Metin Oktay Kartal’da Özel Bir Turnuvayla Anlıyor

Eklenme Tarihi: 16 Eylül 2021, Perşembe - 22:23   Okunma Sayısı: 76642
Türk futbolunun efsanevi ismi Metin Oktay İstanbul Kartal’da anısına düzenlenen futbol turnuvası ile anlıyor. Kartal Belediyesi tarafından gerçekleşen turnuvada ilk düdük çaldı.16 amatör takımın katıldığı turnuvada, ilk maç Atalar Spor ile Kartal Yuvası arasında gerçekleştirildi.

Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Uçar ”Türk futbolunun efsanevi oyuncusu Metin Oktay’ı unutmadık. Bu turnuvada, halkımızın ona karşı bitmeyen vefasını gösteriyor.”

Türk sporuna adını altın harflerle yazdıran ve ‘Taçsız Kral’ lakabıyla unutulmayan Metin Oktay adına, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Derneği ile Kartal Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen turnuva başladı. Açılışa Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal Belediyespor Başkanı ve Kartal Belediye Meclis Üyesi Umut Daştan ile çok sayıda sporsever katılım sağladılar. Atalar Mahallesi Spor Tesisinde düzenlenen, 16 amatör futbol takımı arasında, 11-12 yaş grubu sporcuların katıldığı turnuvada ilk maç, Atalar Spor ile Kartal Yuvası arasında gerçekleştirildi. 90 dakika süren karşılaşmada, gülen taraf 6-0’lık maç skoru ile Kartal Yuvası oldu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına turnuvaya katılan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Uçar, sahada genç futbolcular ile bir araya geldi. Uçar, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyerek; “Bugün, çok anlamlı bir etkinlik için bir aradayız. Türk futbolunun efsanevi oyuncusu Metin Oktay’ı unutmadık. Bu turnuvada, halkımızın ona karşı bitmeyen vefasını gösteriyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; ‘Mazide muktedirken bütün gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe umutla bakmaya hakkı yoktur.’ Şimdiden yeşil sahada ter döken tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Uçar, Kartal Paşa Spor ile Soğanlık Spor müsabakasının başlama vuruşunu sembolik olarak gerçekleştirdi. 90 dakika süren karşılaşmanın kazananı 4-1’lik skorla Soğanlık Spor oldu.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam