reklam
reklam

ÖZULAŞ AŞ 29. Yıldır İstanbul Halkının Hizmetinde

Eklenme Tarihi: 15 Eylül 2021, Çarşamba - 13:55   Okunma Sayısı: 87701
İstanbul Toplu ulaşım sektörünün öncü ve köklü kuruluşu olan Özulaş Toplutaşım A.Ş. 29 Yılını kutluyor. ÖZULAŞ A.Ş. Anadolu yakasında kent içi yolcu taşıma hizmeti veren 308 özel taşımacı tarafından 11 Eylül 1992 tarihinde kuruldu. ÖZULAŞ bu sektörde kurulan ilk şirket oldu. Bugün ÖZULAŞ A.Ş sektördeki çalışmalarını ilk günkü heyecan ve çalışma azmiyle sürdürüyor.

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık “Üretken ve saygın bir kurum olma misyonundaki Özulaş, ortaklarının hak ve menfaatlerini korumak ile birlikte, İstanbul halkına kaliteli bir hizmet sunma gayesi ile faaliyetlerine artan hız ve kalitede devam edecektir.”

Özulaş Toplutaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, şirketin 29. Yılı sebebi ile bir mesaj yayınladı. Başkan Ovacık mesajında şunları söyledi:

’’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT Genel müdürlüğü yönetim, yürütüm ve denetimi altında çalışan Anadolu yakasında çalışan 453 Özel Halk otobüsü işletmecinin ortak olduğu Özulaş Toplutaşım AŞ. 11 Eylül 1992 yılında kuruldu. İstanbul halkına 29 yıldır toplu ulaşım hizmeti veren ve bu haklı gururu bizler ile paylaşan ortaklarımıza tek tek teşekkür ediyorum

1992 yılında 310 ortak ile kuruluşu gerçekleşen, sevgimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi, neşemizi, hüznümüzü ve acılarımızı paylaştığımız Özulaş çatısı altında 29 yıllık bir geçmiş bulunuyor.

Geçmişten bugüne başkanlık ve yöneticilik yapmış ortaklarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederek, onları da bu vesile ile hatırlamış bulunmaktayız.

Köklü bir gelenek ve geçmişe sahip olan Özulaş Toplutaşım A.Ş. , İstanbul genelinde Ulaşım hizmeti veren şirketlere baktığımızda Özulaş 29 yıl boyunca aynı isimle devam eden tek şirket olmuştur. Bünyesine kattığı ortakları ve kurumları ile beraber daha da güçlü olmuştur.

Kurumsal kimlik anlayışı ile yıllara dayanan hizmet anlayışı Özulaş esnafının birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğunun da göstergesidir.

Üretken ve saygın bir kurum olma misyonundaki Özulaş, ortaklarının hak ve menfaatlerini korumak ile birlikte, İstanbul halkına kaliteli bir hizmet sunma gayesi ile faaliyetlerine artan hız ve kalitede devam edecektir. Bu anlamda İBB ve İETT Genel müdürlüğü yönergesi doğrultusunda İstanbul halkına hizmet veren Özulaş AŞ. Yönetim Kurulu ve işletmecileri ile birlikte İstanbul’a yakışır bir ulaşım hizmeti vermek için yeni bir yapılanma içine girmiştir.

İstanbul halkına huzurlu ve güvenli bir yolculuk ile birlikte, ortaklarımızın da mutlu ve memnun olacağı hizmetlerimizi kurumsal yapımızı daha da güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz

Dolayısıyla Özulaş esnafına ve geçmişine değer vererek, geleceğini de planlıyor

Her başarı güçlü bir ekip çalışmasının sonucudur. Hem yöneticiler, hem de ortaklarımızla birlikte , Bizimle bir ekip olduğumuz ve şirketimizin sektörün öncü firmalarından biri olmasındaki katkılarınız için teşekkür ederiz.”  

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam