reklam
reklam

CHP Kartal CHP’nin 98.Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Eklenme Tarihi: 13 Eylül 2021, Pazartesi - 22:34   Okunma Sayısı: 119199
Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla CHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından bir kutlama programı düzenlendi.

Kartal Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Üyesi Şengül Tarhan, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe sekreteri Mert Polat, Kartal Belediye Başkan Vekili M.Oktay Aksu ,Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları İmam Aydın, Hüseyin Tozkoparan ve Cengiz Türkmen, ,Kartal Belediyesi Meclis Başkanı Özlem Bulut ,Kartal Belediyesi- CHP Grup Başkan Vekili Gülay Boyraz ,İBB Başkan Danışmanı Hasan Uzunyayla ,Kent Kültürü ve Derneği Başkanı Metin Ağırman,Kartal Belediyesi Kartansaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Kıskanç, Kartal Belediyesi Kartursaş AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Demirhan, Kartal Belediyesi Karyapsan AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ülger, CHP Kartal ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Kartal Belediye Meclis üyeleri, CHP Kartal İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara , CHP Kartal İlçe kadın kolları ve çok sayıda CHP’li vatandaş katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, Atatürk ve şehitlerin hatırası için yapılan saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile tamamlandı. Daha sonra, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Törenin ardından hatıra amaçlı fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medyada bir kutlama mesajı yayınladı

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kuruluşunun 98. kuruluş yıl dönümü nedeniyle sosyal medyada bir kutlama mesajı yayınlayan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel şu ifadelere yer verdi;

“Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir."

Mustafa Kemal Atatürk

Kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi - CHP 98 yaşında. Kutlu olsun!"

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam