reklam
reklam

Yeldeğirmenispor’da Uğur Bayram ile devam

Eklenme Tarihi: 13 Eylül 2021, Pazartesi - 22:29   Okunma Sayısı: 132862
Ahmet Feyzi Yücer Başkanlığında toplanan Yeldeğirmenispor Yönetim Kurulu, Süper Amatör Ligde mücadele eden takımı için, geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığı Teknik Sorumlusu Uğur Bayram ile devam etme kararı aldı.

Kadıköy Temsilcisi Yeleğirmenispor’un Kulüp lokalinde Başkan Ahmet Feyzi Yücer ile yapılan görüşmeler sonrası anlaşan şampiyon Teknik Adam Uğur Bayram, 2021-2022 sezonunda bordo beyazlı takımın başında olacak. 32 yaşındaki teknik adam genç futbolcularla kurduğu ikili iletişimi, oyun disiplini, göze hoş gelen futbol oynatması ile tanınıyor. Uğur Bayram’ın yardımcılıklarını ise Bayram Demirtaş ve Aytuğ Saçlı yapacaklar.

 

Uğur Bayram “Takımımızın iskeletini bozmadan eksik yerlere yetenekli oyunculardan nokta transferler yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız “

İmza töreni sonrasında açıklama yapan başarılı isim ” Bana ve ekibime güvenerek yeniden takımını teslim eden Yeldeğirmenispor kulübü Başkanı Ahmet Feyzi Yücer ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim. Takımımızın iskeletini bozmadan eksik yerlere yetenekli oyunculardan nokta transferler yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız “ dedi.

1989 doğumlu Uğur Bayram daha önce Şile Yıldızspor, Ömerlispor, Üsküdar Çınarspor, Anadolu Hisarı IY ve son 2 sezondur Yeldegirmenispor’da görev yaptı.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam