reklam
reklam

Pendik Çamlık Spor Tesisi Yenilendi

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2021, Cuma - 22:45   Okunma Sayısı: 72337
İstanbul’un Pendik ilçesinde, Çamlık Mahallesi-Erguvan Sokak’ta yer alan ve neredeyse 20 yıllık bir geçmişi bulunan Çamlık Spor Tesisi, Pendik Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda yenilendi.

Ekipler, tesiste yer alan futbol sahasının dışındaki tüm üniteleri yeniledi. Bu kapsamda ekipler, ilk olarak atletizm pistinin kauçuk zeminini yeniledi. Ardından tribünlerdeki demir aksamları, soyunma kabinleri ve yedek kulübeleri elden geçiren belediye ekipleri tesisin iç ve dış cephelerini boyadı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tesiste incelemelerde bulundu          

Tesiste incelemelerde bulunan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Çamlık Spor Tesisi’ni amatör spor kulüpleri ve vatandaşların daha güvenli ve konforlu şekilde kullanabileceği hale getirdiklerini söyledi.

Kaynak: AA
Editör: AA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam