reklam
reklam

Osman Adıgüzel ve Erdem Öztürk Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’da!

Eklenme Tarihi: 10 Eylül 2021, Cuma - 22:35   Okunma Sayısı: 110345
İstanbul Süper Amatör Lig için hazırlıklarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, dış transferde iki önemli ismi kadrosuna dâhil etti. Kulüp, Teknik Sorumlu Aydın Dursun’un raporları doğrultusunda tecrübeli stoper 1987 doğumlu Osman Adıgüzel ve 1996 doğumlu sol bek Erdem Öztürk ile anlaşma imzaladı.

Adıgüzel ve Öztürk “ Hedefi şampiyonluk olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Futbol hayatlarında bir çok kez şampiyonluk yaşayan tecrübeli iki isim Alemdağ Stadında Kulüp Başkanı Abdullah Civelek ve Teknik Sorumlu Aydın Dursun ile birlikte haftanın son antrenmanında objektiflere poz verirken “ Hedefi şampiyonluk olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Her iki taraf içinde hayırlı olsun, transferimizde emeği geçen Aydın Dursun hocamıza çok teşekkür ederiz “ dediler.

 

Osman Adıgüzel Hakkında

Kariyerinde BAL’da 40 maçı 1 golü bulunan 34 yaşındaki defans oyuncusu futbola 2000 yılında Pendikspor altyapısında başladı. 2007 yılında Anadolu Üsküdarspor’a transfer olan başarılı oyuncu daha sonra sırası ile Dolayobaspor, Ataşehir Doğuşspor, İdealtepespor, Ataşehir Çamolukspor, Adalarspor, Bulvarspor, Kurtköyspor, Selimiyespor ve Küçükyalı Yelkenspor formalarını giydi.

 

Erdem Öztürk Hakkında

Kariyerinde BAL’da 31 maçı bulunan 25 yaşındaki sol bek, futbola 2007 yılında Sultanbeyli Belediyespor altyapısında başladı. 2012 yılında Kartalspor’a transfer olan başarılı oyuncu daha sonra sırası ile Akçakocaspor, Bulvarspor, Küçükyalı Yelkenspor, Çengelköyspor ve Kartalspor formalarını giydi.

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÖZEL HABER

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam